Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Burcă şi Deac, decisivi pentru titlul CFR-ului: ”Nu ştiu dacă s-a ridicat cineva la nivelul lor!” Analiza jucătorilor campioanei la ”Minutul 91”

EXCLUSIV Burcă şi Deac, decisivi pentru titlul CFR-ului: ”Nu ştiu dacă s-a ridicat cineva la nivelul lor!” Analiza jucătorilor campioanei la ”Minutul 91”

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit la Minutul 91 despre titlul câştigat de CFR Cluj în Liga 1 şi a ales cei mai importanţi jucători ai campioanei României.

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii I. Au marcat: Gîdea '14, Rondon '66. Campioana a încheiat astfel en fanfare sezonul în Liga 1, unul pe care l-a câştigat chiar în faţa FCSB-ului, dar şi a Craiovei.

La Minutul 91 de la Telekom Sport, Basarab Panduru a vorbit despre jucătorii cheie ai CFR-ului în acest sezon. El a nominalizat doi dintre fotbaliştii lui Edward Iordănescu:

”M-am uitat şi la minute. Burcă am impresia că e printre cei mai importanţi, Deac, pentru că joacă multe minute şi dă 14 goluri. Camora, dar să-l spun doar să-l spun? Păun a fost pe final de campionat, mi-a plăcut. Ia mingea, are viteză, se duce spre poartă, dar cam puţin, cred. M-am gândit că finalul de campionat să fie bun din prima etapă până în ultima. Mi-a arătat că nu mai are apucături, vrea să facă fotbal şi am impresia că anul următor va fi anul lui Păun. Vinicius a avut puţine meciuri jucate, nu m-aş duce la Vinicius. Nu ştiu dacă s-a ridicat cineva la nivelul lui Burcă şi Deac anul ăsta” a spus Basarab Panduru, la Minutul 91.

El a amintit şi de tânărul Mihai Gîdea, jucător cu o evoluţie bună în derby-ul cu FCSB, dar şi de Petrila, un fotbalist pe care expertul Telekom Sport pariază de asemenea: ”Gîdea pe final a lăsat o impresie bună. De fiecare dată când a intrat ţi-ai amintit de el. A dat şi azi un gol frumos, are ceva calitate. Se va întoarce şi Petrila şi el este un jucător de care îmi place” a mai spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Mihai Adrian Gîdea are 21 de ani şi s-a născut la Drobeta Turnu Severin. Fotbalistul a fost promovat de la echipa secundă a CFR-ului şi a marcat în poarta FCSB-ului în ultima rundă. El a bifat 13 partide în acest sezon de Liga 1.

Claudiu Petrila are 20 de ani şi a fost cedat de CFR Cluj la Sepsi Sf. Gheorghe. Mijlocaşul ofensiv are şase goluri în actuala stagiune, dar şi o pasă decisivă. Este cotat deja la 400 de mii de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com şi va reveni în această vară în Gruia.

 

Afla mai multe despre: cfr clujciprian deacburcăgîdea 

viewscnt
Articole similare