Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ca de la fost portar la fost portar. Duckadam, despre implicarea lui Becali peste Vintilă: „Trebuie să acceptăm acest lucru şi să recunoaştem”

EXCLUSIV | Ca de la fost portar la fost portar. Duckadam, despre implicarea lui Becali peste Vintilă: „Trebuie să acceptăm acest lucru şi să recunoaştem”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a numit antrenor la FCSB pe Bogdan Argeş Vintilă în luna august a anului trecut în locul interimarului Vergil Andronache. Mutarea a surprins pe toată lumea şi puţină lume îi dădea şanse tehnicianului de 47 de ani.

Până să ajungă la FCSB, Vintilă a avut experienţe la FC Viitorul, România U17, FC Voluntari şi Metaloglobus, dar fără vreo performanţă notabilă. Decizia lui Gigi Becali s-a dovedit însă a fi de bun augur. Antrenorul roş-albaştrilor a încheiat anul 2019 cu un palmares de 12 victorii, două remize şi două înfrângeri la gruparea roş-albastră.

Vintilă, pariul câştigător al lui Gigi Becali la FCSB

În momentul în care a ajuns la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă a găsit echipa pe loc retrogradabil. Acum, vicecampioana României este pe locul 3, la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj şi la unul în spatele Astrei. De altfel, giurgiuvenii sunt singura echipa care a învins-o pe FCSB în Liga 1 în Mandatul lui Vintilă

„El a venit cu un mare atuu, din punctul meu de vedere, cum văd eu aşa de afară. A venit fără pic de presiune. A venit să încerce. Reuşeşte, bine, nu reuşeşte, iarăşi bine. Pe ceilalţi antrenori înainte, şi pe Teja, şi pe ceilalţi era presiune foarte mare pentru că făceau parte din acest staff. care au fost, au rămas şi ei secunzi şi aşa mai departe”,  a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, preşedintele de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam.

Vintilă, pariul câştigător al lui Gigi Becali la FCSB

Cu Vintilă pe bancă, majoritatea tinerilor fotbalişti de la FCSB pe care Gigi Becali vrea să ia zeci de milioane au explodat. Cel mai bun exemplu este Florinel Coman, care în prezent este golgheterul Ligii 1, cu nouă reuşite.

 El a venit un antrenor care a fost principal, din câte ştiu eu, acolo l-am cunoscut, la Metaloglobus în Divizia B. Deci a venit fără presiune. Faptul că a reuşit această mică-mare performanţă care a reuşit-o până acum , că trebuie să acceptăm acest lucru şi să recunoaştem se datorează în primul rând lui.

A reuşit să capaciteze jucătorii, că trebuie să se înhame la efort, a reuşit să facă o atmosferă foarte bună, bravo lui! Şi de aici şi rezultatele. Eu cred că anul acesta putem câştiga acest campionat pe care ni-l dorim de câţiva ani”, a completat „eroul de la Sevilla”.

 

Afla mai multe despre: fcsbvintilabecaliduckadam 

viewscnt
Articole similare