Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Calvarul prin care a trecut Haţegan după ce a arbitrat Valencia - Atalanta: "Unul dintre jucătorii testaţi pozitiv m-a atins"

EXCLUSIV | Calvarul prin care a trecut Haţegan după ce a arbitrat Valencia - Atalanta: "Unul dintre jucătorii testaţi pozitiv m-a atins"
Comentarii

Ovidiu Haţegan, ajutat de Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe şi Sebastian Colţescu, a condus de la centru meciul dintre Valencia şi Atalanta din optimile de finală UEFA Champions League, partidă disputată fără spectatori. În zilele următoare, arbitrul a manifestat simptome similare cu cele de coronavirus şi a vorbit despre acest lucru în cadrul emisiunii Sport Report.

"În momentul în care am primit delegarea, cu 5-6 zile înainte de meci, am avut o strângere de inimă. Am avut discuţii cu cei de la UEFA, atât cu şeful meu cât şi cu staff-ul administrativ, în care am ridicat această problemă, problema sănătăţii noastre, a jucătorilor, a tuturor celor implicaţi. Ni s-a spus că e ok, că jucăm fără spectatori şi totul este în regulă, pentru că cei de la Atalanta sunt cantonaţi, sunt în izolare, au aproape o carantină totală la centrul lor sportiv din Bergamo, că sunt controlaţi periodic şi toată lumea este negativă şi nu reprezintă niciun pericol", a spus Haţegan. 

După meci, însă, a început să se îngrijoreze, pentru că situaţia în Italia începea să devină gravă. Revenit în ţară, Haţegan s-a autoizolat în apartamentul părinţilor săi: "Mâncarea care îmi era adusă.... de la un restaurant din apropiere, îi ştiam pe oamenii de acolo, soţia îmi mai trimitea... îmi lăsau în faţa uşii, coborau de la etajul doi, ieşeau din bloc şi atunci ieşeam şi eu din apartament". 

În zilele următoare, Haţegan a început să manifeste anumite simptome: "Ne-am monitorizat toţi dintre noi, nu am avut simptome până în a doua săptămână. Eu am început să tuşesc, temperatura am avut-o normală. Miercuri şi joi am avut două zile un pic mai proastă din punct de vedere al statusului general, apatie, oboseală, anumite dureri musculare, dar nu ştiam exact dacă din cauza izolării. Nu am luat niciun medicament şi am stat să văd dacă dezvolt cumva alte semne. Pe sâmbătă mi-a scăzut în intensitate această tuse. Duminică, în schimb, am reluat episoadele de tuse, iar luni şi marţi din ce în ce mai tare. Tot am încercat să îmi fac testul, i-am anunţat pe cei de la DSP, dar a fost un pic dificil, pentru că au fost 4-5 zile în care am avut aceste discuţii..."

În cele din urmă, Haţegan a făcut testul pentru coronavirus, iar rezultatul a ieşit negativ. Însă, tot el a spus că Sebastian Gheorghe şi Sebastian Colţescu nu au putut să facă testul.

Afla mai multe despre: hategancoronavirus 

viewscnt
Articole similare