Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cămătaru îi dă un sfat preţios lui Mangia! ”El va face diferenţa cu FCSB” Cine e ”Briliantul” din lotul Craiovei

EXCLUSIV | Cămătaru îi dă un sfat preţios lui Mangia! ”El va face diferenţa cu FCSB” Cine e ”Briliantul” din lotul Craiovei
Comentarii

Universitatea Craiova vine la Bucureşti pentru meciul cu FCSB, iar Rodion Cămătaru, fosta legendă a oltenilor, ştie ce fotbalist ar trebui să folosească Mangia pentru a da lovitura pe Arena Naţională.

Partida de duminică dintre FCSB şi Craiova este una de totul sau nimic pentru ambele echipe. Cine câştigă va continua lupta la titlu cu FCSB, în timp ce echipa care pierde va fi out din lupta pentru supremaţie în Liga I.

Rodion Cămătaru este de părere că meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova este deschis oricărui rezultat. ”Totul este posibil. Craiova îşi doreşte foarte mult să câştige la Bucureşti şi poate să o facă. De ce nu? Are o echipă bună care a ajuns să se spere în câştigarea campionatului”, a explicat Cămătaru, care ştie cine ar putea fi ”Briliantul” oltenilor pe Arena Naţională.

Andrei Cristea este un jucător care mie îmi place foarte mult. Poate fi capabil să facă diferenţa în faţa porţii”, a adăugat marea legendă a fotbalului românesc. 

Afla mai multe despre: fcsbcraiovacamataru,  

viewscnt
Articole similare