Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Camelia Potec aşteaptă lămuriri din partea autorităţilor: "Mergem cu dosarul complet şi sperăm să fie aprobat"

EXCLUSIV | Camelia Potec aşteaptă lămuriri din partea autorităţilor: "Mergem cu dosarul complet şi sperăm să fie aprobat"

Sporturi

Comentarii

Sportul românesc revine la viaţă, după pauzată forţată impusă de pandemia de coronavirus care a lovit şi ţara noastră.

Camelia Potec aşteaptă acum toate detaliile din partea oficialităţilor pentru a-i chema pe sportivi la treabă din 15 mai.

"Începe să ni se ia şi nouă ceaţa de pe ochi, dar de bine. Nataţia e printre sporturile care îşi încep activitatea la nivel de loturi olimpice din 15 mai, aici vorbesc despre înot şi sărituri în apă.

Urmează să am o discuţie faţă în faţă cu ministrul lunea viitoare. Vom pune pe hârtie ce înseamnă distanţarea socială, asezarea în pagină şi ce înseamnă text ca sportivii noştri să fie în siguranţă. Vom merge cu dosarul complet luni să-l prezentăm şi dacă va fi aprobat, nu numai de MTS, ci şi de Ministerul Sănătăţii, atunci se va veni cu o comunicare în acest sens.

Sportivii noştri sunt izolaţi la domiciliu, cel care a ieşit, Robert Glinţă, a ieşit într-o pădure lângă locuinţă. Nu pot să zic că vor veni în Bucureşti sau că vor rămâne în carantină 14 zile acasă, dar sportivii noştri sunt de 14 zile minim în izolare la ei acasă.

Ei pot fi testaţi pe 14 sau 15 mai de COVID-19 din prima zi. Dacă măsurile cer ca ei să intre în carantină în Bucureşti, să vedem unde îi aducem. Momentam au fost anunţaţi că pe 15 trebuie să vină în cantonament sau în izolare în Bucureşti" , a declarat Camelia Potec, preşedintele FR Nataţie, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: camelia potec 

viewscnt
Articole similare