Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Camora este titular cu Islanda şi Răducioiu îşi pune speranţele în el: "Eu l-am lăudat tot timpul"

EXCLUSIV | Camora este titular cu Islanda şi Răducioiu îşi pune speranţele în el: "Eu l-am lăudat tot timpul"
Comentarii

Mario Camora (33 de ani) este titular în meciul cu Islanda, primul la echipa naţională a României, iar Florin Răducioiu este sigur de profesionalismul fundaşului stânga şi crede că va avea o prestaţie bună sub "tricolor".

"Eu l-am lăudat tot timpul, îmi place acest jucător, e foarte mare profesionist, e o premieră pentru noi, e primul jucător naturalizat, sunt convins că ne va reprezenta la cel mai bun nivel. A jucat meciuri foarte importante la nivel de club, e un motiv de orgoliu pentru el şi de a încerca, e adevărat, presiunea e foarte mare pe el", a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate la Telekom Sport. 

Chiar dacă selecţia lui Camora a fost contestată de unii fani ai echipei naţionale, Mirel Rădoi nu le-a luat în serios şi a decis să meargă până la capăt cu căpitanul CFR-ului. Camora joacă din primul minut în Islanda, într-un meci extrem de important pentru viitorul fotbalului românesc. 

Fostul jucător de la Brescia, AC Milan sau West Ham are încredere în experimentatul apărător: "Sunt convins că va reuşi"

Afla mai multe despre: mario camoraraducioiu 

viewscnt
Articole similare