Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Camora, savuros despre penaltiul controversat ratat de Gustavo: "Bine că nu l-am atins, că dacă-l atingeam putea să fie gol"

EXCLUSIV | Camora, savuros despre penaltiul controversat ratat de Gustavo: "Bine că nu l-am atins, că dacă-l atingeam putea să fie gol"

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora recunoaşte că penaltiul ratat de brazilianul Gustavo în partida CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, scor 1-0, trebuia repetat.

Prelungirile meciului din etapa a opta au adus o fază controversată. Craiova a primit o lovitură de la 11 metri, după un fault făcut de Djokovic asupra lui Gustavo. În momentul în care Gustavo a executat penalty-ul, Camora se afla mult în careul de 16 metri, chiar aproape de mijlocaşul ofensiv al oltenilor. Acesta a fost şi motivul pentru care căpitanul clujenilor a reuşit să respingă în corner după parada lui Arlauskis.

"Eu vreau să dau totul pentru echipă şi să ajut. Fac orice e posibil ca să câştigăm un meci. Bine că Avram nu a văzut că eram acolo. Dar eu ştiu bine, nu am avut nevoie de reluare, nici n-am vrut să văd reluare, că ştiam unde era. Bine că nu l-am atins, că dacă-l atingeam putea să fie gol", a spus Camora, la Telekom Sport.

CFR Cluj a cucerit, duminică, al patrulea titlu de campioană a României din istorie, după ce a învins, pe teren propriu, echipa FC Viitorul, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 1-0 (1-0), în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Afla mai multe despre: camorapenaltigustavo 

viewscnt
Articole similare