Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Când ar putea debuta Aleix Garcia la Dinamo! Ultimele veşti despre fostul fotbalist al lui Manchester City

EXCLUSIV | Când ar putea debuta Aleix Garcia la Dinamo! Ultimele veşti despre fostul fotbalist al lui Manchester City

Dinamo București

Comentarii

Noul mijlocaş al lui Dinamo, Aleix Garcia (23 de ani) a început antrenamentele sub comanda lui Cosmin Contra şi ar putea debuta în Liga 1 în etapa următoare.

Pe finalul campaniei de transferuri, Dinamo a reuşit să-l convingă şi pe Aleix Garcia să semneze. Rufo Collado a fost cel care a avut un rol important în aducerea fostului mijlocaş de la Manchester City. 

Fotbalistul spaniol se pregăteşte de debutul în Liga 1, iar Garcia ar putea juca peste o săptămână împotriva Craiovei: "Aleix este un jucător bun care vine, care va intra treptat, pentru a se acomoda. Are zile de antrenament şi vom vedea dacă îl vom putea folosi la meciul viitor. 

Este un jucător diferit, dar aşa cum este şi Borja Valle... Sunt jucători diferiţi cu altă calitate şi dificil de găsit. Ei trebuie trataţi la fel ca orice alt jucător. Pentru mine, şi Sorescu, şi Fabbrini, Grigore, Puljic, oricare altul este la fel de important. Ei probabil că au o trecere mai mare în media, însă nivelul uman este cel mai important şi s-a integrat bine în vestiar, iat în curând ne vom putea bucura de el (n.r. - Aleix Garcia)", a declarat conducătorul lui Dinamo pentru Telekom Sport.  

Pe 18 octombrie, Dinamo va juca acasă în derby-ul cu U Craiova, care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

Manchester City l-a achiziţionat pe Garcia, în 2015, de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro. Anul acesta, în iulie, cele două părţi şi-au încheiat colaborarea. Mouscron (Belgia) şi Girona (Spania) sunt echipele la care ”cetăţenii” l-au împrumutat pe Garcia, în toţi aceşti ani.

Afla mai multe despre: aleix garciadinamorufo collado 

viewscnt
Articole similare