Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Când ar putea juca FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, pe "Ion Oblemenco". Detaliile oferite de Marcel Puşcaş

EXCLUSIV | Când ar putea juca FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, pe "Ion Oblemenco". Detaliile oferite de Marcel Puşcaş

Liga 2

Comentarii

Formaţia FC U Craiova 1948, patronată de Adrian Mititelu, proaspăt promovată în Liga 2, îşi doreşte să evolueze pe teren propriu pe "Ion Oblemenco" în campionat. Totuşi, clubul s-a lovit de refuzul Consiliului Local Craiova, care impune condiţii în privinţa folosirii arenei.

Preşedintele lui FC U Craiova, Marcel Puşcaş, a vorbit despre unul dintre cele mai sensibile subiecte din fotbalul românesc. Clubului promovat în Liga 2 nu i s-a permis să joace în campionat pe stadionul unde îşi joacă meciurile CS U Craiova, din Liga 1. 

"Încercăm să facem ultimele demersuri pentru a putea evolua pe Oblemenco. Acum nu depinde doar de noi. Demersurile au fost făcute în urmă cu doi ani, nu s-a dorit. Există hotărârea Consiliului Local, care spune că nu poate altă echipă să îşi desfăşoare activitatea pe acea bază sportivă, decât dacă e în Liga I sau dacă joacă în 16-imile Cupei României. 

Această hotărâre de Consiliu uşor absurdă ar trebui aruncată, revizuită, aşa cum s-a făcut se poate şi desface în trei minute şi se redactează o altă hotărâre de Consiliu. E foarte simplu, dacă se doreşte. Sigur, contra cost. La începutul sezonului ăstuia, domnul Mititelu a dorit să plătească în avans cele 15 etape pe care urma să le disputăm pe teren propriu, 120 de mii de euro şi a fost refuzată suma aceasta de bani", a declarat oficialul echipei promovate în Liga 2, pentru Telekom Sport. 

Conform deciziei FRF de a îngheţa sezonul din Liga a treia din România, formaţia FC U Craiova 1948, patronată de Adrian Mititelu, promovează în liga secundă. Actualul sezon al Ligii 3 se încheie cu nicio echipă retrogradată, iar în Liga 2 vor promova echipele clasate pe prima poziţie în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manşă între locul 1 şi locul 2 din fiecare serie, dacă diferenţa între primele două formaţii este egală sau mai mică de trei puncte. În aceeaşi situaţie se află şi Aerostar Bacău, liderul detaşat din Seria 1.

Afla mai multe despre: marcel puscasfc u craiova 

viewscnt
Articole similare