Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Când ar putea reveni Mirel Rădoi pe banca naţionalei României după infecţia cu COVID-19

EXCLUSIV | Când ar putea reveni Mirel Rădoi pe banca naţionalei României după infecţia cu COVID-19

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF - Răzvan Burleanu -, a vorbit în direct la Telekom Sport şi a anunţat când ar putea reveni selecţionerul Mirel Rădoi pe banca naţionalei României, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Vochin a spus că Rădoi şi-ar putea face revenirea pe bancă la meciul cu Germania, pe 28 martie.

Când ar putea reveni Mirel Rădoi pe banca naţionalei României după infecţia cu COVID-19

Naţionala României a primit o lovitură importantă înaintea debutului tricolorilor în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Mirel Rădoi, selecţionerul prime reprezentative, a fost testat pozitiv cu Coronavirus şi va lipsi de pe bancă la primul meci, cu Macedonia de Nord. Invitat la Telekom Sport, Andrei Vochin a vorbit despre lipsa lui Rădoi de pe bancă şi a spus că este o pierdere improtantă pentru tricolori.

Vochin a dezvăluit că Mirel Rădoi ar putea reveni pe bancă, după zilele de izolare, la meciul cu Germania de pe 28 martie. Consilierul preşedintelui FRF a spus că, mai presus de fotbal, important ca Mirel Rădoi şi familia să treacă sănătoşi peste infecţia cu virusul din China.

"Să nu ai antrenorul principal lângă jucători în startul acestei campanii, mi se pare că e o pierdere. Chiar dacă staff-ul... Totuşi, selecţionerul are autoritatea lui, are... (n.r. - Când a fost depistat pozitiv?) Alaltăieri. 28, ziua meciului cu Germania. Importante sunt două lucruri, până la fotbal. Să fie el bine şi familia. Să revină la timpul stabilit de doctori pentru a nu transmite mai departe virusul către jucători. Cred că poate sta pe banca la meciul cu Germania", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Mirel Rădoi, depistat pozitiv cu Coronavirus înaintea debutului României în preliminriile CM 2022

Programul selecţionerului României se modifică în perioada imediat următoare. Mirel Rădoi s-a testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. Antrenorul nu are simptome şi va fi testat suplimentar în aceste zile, înainte de pregătirea lotului pentru meciurile din startul campaniei de calificare la turneul final. “Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieşit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi pentru FRF.ro.

În urma situaţiei apărute, conferinţa de presă a selecţionerului a fost anulată.

Afla mai multe despre: mirel radoiandrei vochinechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare