Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Când eu împrumutam Dinamo ca să nu piardă jucători, el ...” Ionuţ Lupescu intervenţie acidă în conflictul Lucescu - Rednic. Revine Il Luce în Liga 1?

EXCLUSIV | ”Când eu împrumutam Dinamo ca să nu piardă jucători, el ...” Ionuţ Lupescu intervenţie acidă în conflictul Lucescu - Rednic. Revine Il Luce în Liga 1?

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Lupescu a vorbit în exclusivitate la Telekom Sport despre conflictul dintre Mircea Lucescu şi Mircea Lucescu. Fostul mare internaţional român a atacat subiectul revenirii la Dinamo, dar şi posibila plecare a lui Lucescu de la naţionala Turciei

În exclusivitate la Telekom Sport, Ionuţ Lupescu a intervenit şi el în conflictul dintre Mircea Lucescu şi Mircea Rednic, şi l-a ironizat pe actualul antrenor de la Dinamo: ”Nu ştiu ce are Mircea Rednic, care e problema lui... el e bogat, am văzut declaraţia lui de avere, nu cred că Dinamo are probleme. M-am întâlnit de mai multe ori cu Nea Mircea, cu Ando, cu Răducioiu, nu văd care e problema” a mărturisit Lupescu, care apoi a continuat: ”Pot să-i spun lui Mircea un singur lucru: cred că am făcut destule pentru clubul ăsta! Când eu împrumutam clubul ca să nu piardă jucători, el era departe de Dinamo. Eu ca şi dinamovist am făcut multe pentru acest club. Eu i-am spus şi lui ce i-am spus şi lui Negoiţă acum 5 ani: să pună accent pe copii şi juniori. Sper să facă treabă bună.Nu vreau să mă implic la Dinamo cu absolut nimic. Sunt alţii la rând” a mai adăugat fostul mare jucător de la Dinamo. 

Crescut în Ştefan cel Mare, Ionuţ Lupescu l-a completat pe fostul său coechipier, Florin Răducioiu care declarase că nu se regăseşte în actuala strategie a clubului: ”Dinamo a avut o tradiţie imensă în ceea ce priveşte promovarea de jucători tineri la prima echipă, de la Lucescu, la Dumitrache, la Augustin, Custov, Hâldan...au fost generaţii care au fost promovate şi de aceea cred eu că ar fi fost frumos la Dinamo de azi să fi fost câţiva jucători promovaţi din curtea proprie. E păcat, pentru că suporterii îşi doresc altceva” a spus Lupescu, care a atacat astfel identitatea de astăzi a clubului alb-roşu.

Cu toate acestea, Lupescu mărturiseşte convins: ”Îmi doresc să o văd pe Dinamo în play-off!”

Pleacă Lucescu de la naţionala Turciei? ”Sunt zvonuri”

La Telekom Sport, Ionuţ Lupescu a discutat şi despre zvonurile care îl dau ca şi plecat pe Mircea Lucescu de la echipa naţională a Turciei şi eventuala lui implicare la Dinamo: ”Nu ştiu dacă Lucescu are bani să investească la Dinamo, nu ştiu eu ce vrea să facă. Noi ne-am întâlnit să mâncăm undeva, în oraş. Nimic mai mult. Sunt zvonuri, o parte a presei te place, alta nu. Deocamdată el are contract, din câte ştiu eu. Nu e uşor nici pentru turci, au mulţi jucători tineri” a spus Ionuţ Lupescu.

Potrivit NTV, Lucescu ar urma să fie înlocuit de Senol Guneş. Acesta, ar urma să pregătească în paralel şi echipa Beşiktaş, cu care are contract până la finalul sezonului, şi prima reprezentativă, la care se va afla pe bancă de la meciurile din luna martie (22 martie – cu Albania, 25 martie – cu Moldova).

“Mircea Lucescu, în vârstă de 73 de ani, care are contract până la 30 iunie, ar urma în scurt timp să fie demis de la echipa naţională”, menţionează ntv.com.tr.

Cu Lucescu la conducerea tehnică, echipa Turciei a înregistrat patru victorii, şase remize şi şapte înfrângeri.

 

Afla mai multe despre: ionuţ lupescu 

viewscnt
Articole similare