Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Când îşi inaugurează Sepsi Sf. Gheorghe noul stadion: ”Vom juca împotriva unei echipe din Slovacia”

EXCLUSIV Când îşi inaugurează Sepsi Sf. Gheorghe noul stadion: ”Vom juca împotriva unei echipe din Slovacia”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Patronul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a vorbit despre inaugurarea stadionului echipei sale şi a anunţat că Sepsi va juca primul meci în compania unei echipe din Slovacia.

Sepsi Sf. Gheorghe s-a calificat în optimile Cupei României după victoria cu Farul Constanţa. Patronul formaţiei din Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi a comentat la final calificarea echipei sale: ”A trecut o lună jumate de când nu am câştigat. Noi luăm în serios şi Cupa, nu doar campionatul. Aşa e fotbalul, antrenorii...dacă sunt rezultate sunt acolo, dacă nu sunt rezultate, se clatină scaunul” a mărturisit Dioszegi.

El a confirmat că poziţia antrenorului Leo Grozavu nu a fost niciodată în pericol: ”Cu Leo Grozavu nu a fost niciodată vorba de aşa ceva, victoria a venit la timpul potrivit şi cred că de acum încolo, băieţii vor avea un alt moral. Suntem pe drum de dimineaţă, suntem epuizaţi, dar fericiţi că am câştigat. Am încredere totală în băieţi şi în antrenorul Leo Grozavu” a mai spus Dioszegi.

Noua arenă a formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe va fi inaugurată printr-un meci în compania formaţiei Dunajska Streda din Slovacia: ”Noul stadion se inaugurează pe 8 octombrie, dacă pandemia nu dă totul peste cap. 99% vom inaugura la acastă dată, cu o echipă din Slovacia, Dunajska Streda. În campionat vom juca împotriva celor de la FC Voluntari. Ei au fost şi cei care au venit când am inaugurat stadionul vechi, ei sunt cei care vin şi când inaugurăm stadionul nou. Chiar putem să spunem că sunt o echipă norocoasă. Eu sunt sigur că dacă ne mutăm în noul stadion vom avea mai mulţi spectatori din momentul de faţă” a mărturisit Laszlo Dioszegi. 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare