Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Când îşi va relua Gaz Metan Mediaş pregătirile: ”Momentan, totul este îngheţat!”

EXCLUSIV Când îşi va relua Gaz Metan Mediaş pregătirile: ”Momentan, totul este îngheţat!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu, antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş a vorbit despre această perioadă dificilă în care jucătorii săi sunt obligaţi să stea acasă.

Contactat de Telekom Sport, tehnicianul revelaţiei din Mediaş a confirmat că totul este îngheţat pentru moment şi nu ştie la ce dată îşi va putea relua formaţia sa pregătirile

”Momentan, e totul stopat, pe o perioadă nedeterminată. Din ce am mai discutat şi noi, cu alţi conducători, chiar şi alţi antrenori, jucătorii au perioade scurte determinate...în sensul în care le-am spus că au o săptămână liberă, apoi vom reveni cu detalii, în funcţie de desfăşurarea evenimentelor. Totul este îngheţat în momentul de faţă, iar prioritar este să depăşim acest moment. Ei vor fi acasă, le-am recomandat ceea ce au recomandat şi specialiştii şi autorităţile. Să fie responsabili şi să stea în casă. Vedem în perioada următoare,în funcţie de ceea ce se va întâmpla, când ne vom relua activitatea de antrenament, de pregătire” ne-a declarat în exclusivitate Edward Iordănescu, antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş.

 

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare