Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Când l-am putea vedea pe Julio Baptista într-un meci din Liga 1: ”Are calităţi extraordinare”

EXCLUSIV | Când l-am putea vedea pe Julio Baptista într-un meci din Liga 1: ”Are calităţi extraordinare”

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan susţine că am putea să-l vedem pe Julio Baptista peste aproximativ două-trei săptămâni. Momentan, jucătorul care pe 1 octombrie va împlini 37 de ani se pregăteşte după un program special.

CFR Cluj a făcut o mutare foarte surprinzătoare pe piaţa transferurilor. Campioana României l-a transferat pe Julio Baptista, jucător care a evoluat la echipe precum Real Madrid, Arsenal şi AS Roma. Însă Baptista n-a mai jucat din ianuarie 2017, când a anunţat că renunţă la fotbal.

Iuliu Mureşan spune că CFR Cluj şi-a asumat acest risc, dar susţine că are mare încredere în fostul internaţional brazilian:

”E o provocare şi pentru el, şi pentru noi. El şi-a dorit foarte mult să reintre în fotbal şi, datorită unei conjuncturi, a fost să fim noi. Sigur că ne-am asumat acest lucru, şi el, şi noi. Eu sper ca în timpul cel mai scurt să fie apt din punct de vedere fizic. Are calităţi extraordinare şi este un băiat de mare caracter. Cred că mai are un cuvânt de spus în fotbal. Am încredere în el şi eu, personal, îi dau credit. Eu sper să-l vedem cât mai repede, astăzi a făcut antrenament. Are un program special făcut de preparatorul fizic. Nu pot să estimez acum, dar cred că în două-trei săptămâni îl vom vedea”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Preşedintele lui CFR Cluj a vorbit şi despre situaţia jucătorilor accidentaţi: ”Arlauskis e în revenire şi eu cred că până joi sau până duminică va fi apt 100%. Astăzi s-a antrenat normal cu ceilalţi portari. Ciprian Deac este şi el accidentat. De Lucas este foarte bine şi cred că el poate fi folosit chiar şi joi”.

Afla mai multe despre: iuliu muresanjulio baptistacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare