Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cantonament în vreme de COVID-19: ”Fiecare are sacul lui! Bagă în sac, scoate afară, spălătoreasa e singură acolo şi bagă la spălat” :)

EXCLUSIV Cantonament în vreme de COVID-19: ”Fiecare are sacul lui! Bagă în sac, scoate afară, spălătoreasa e singură acolo şi bagă la spălat” :)

Superliga

Comentarii

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a dezvăluit pentru Telekom Sport cum arată măsurile de prevenţie luate de club pentru perioada de cantonament.

COVID-19 a întrerupt fotbalul românesc, dar şi cel european. Cluburile sunt pe care să revină la treabă, iar înainte de meciurile amicale şi cele oficiale care vor urma, echipele din Liga 1 au intrat într-un cantonament dominat de diverse măsuri de prevenţie.

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a dezvăluit pentru Telekom Sport cum arată această perioadă la clubul ardelean.

El a dezvăluit totodată, că după primele teste, niciun fotbalist de la Gaz Metan nu a fost depistat pozitiv la noul coronavirus: ”La primul test test nu a ieşit nimeni pozitiv, toate sunt negative, azi avem în plus încă doi jucători Dropa şi Moura care au fost carantinaţi 14 zile, întorcându-se de acasă, au fost nevoiţi să stea 14 zile la apartamentul din Mediaş”

Gazul şi-a luat toate măsurile de precauţie, a mai dezvăluit Mărginean: ”Ne-am luat toate măsurile. De la mic dejun, prânz şi cină, o firmă calificată, caserola în punguţă, punguţa în ladă de aluminiu, se transportă cu dubiţa autorizată, se predă la stadion. La stadion preia omul din cantonamentul echipei din zona neutră care omoară microbii şi le repartizează în cameră. Avem 7 meniuri să aleagă ce vor ei, meniuri de sportivi, având şi musulmani care sunt în Ramadan. Fiecare are sacul lui în cameră, bagă în sac, scoate afară, maseurii fac muncă în plus, din saci scot în zona neutră. Sacul sigilat se duce la spălătorie, spălătoreasa e singură acolo, i se dă sacii, bagă la spălat” a spus Mărginean, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan mărginean 

viewscnt
Articole similare