Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Capăt de drum pentru Tudor Băluţă la Dinamo Kiev! Mircea Lucescu: "În niciun caz nu va mai continua!"

EXCLUSIV | Capăt de drum pentru Tudor Băluţă la Dinamo Kiev! Mircea Lucescu: "În niciun caz nu va mai continua!"

Stranieri

Comentarii

Într-o discuţie cu Telekom Sport, Mircea Lucescu (75 de ani) a anunţat că Tudor Băluţă (22 de ani) nu va mai continua la Dinamo Kiev şi în sezonul viitor, fiind împrumutat de la Brighton. Cu un avans de zece puncte în fruntea campionatului din Ucraina, după victoria cu 1-0 obţinută împotriva lui Şahtior Doneţk, "Il Luce" e aproape de un nou titlu de campion şi a vorbit despre situaţia fotbalistului crescut de Gică Hagi.

Capăt de drum pentru Tudor Băluţă la Dinamo Kiev! Mircea Lucescu: "În niciun caz nu va mai continua!"

Mircea Lucescu a preluat-o pe Dinamo Kiev în vara lui 2020 şi, printre mutările făcute pe piaţa transferurilor, a fost să-l împrumute pe Tudor Băluţă de la Brighton. Românul n-a apucat, însă, să arate ce poate în Ucraina. S-a accidentat grav, iar leziunea suferită l-a ţinut departe de teren. Băluţă nu va mai juca deloc în acest sezon, iar "Il Luce" a anunţat că acesta nu va mai continua la Dinamo Kiev şi din vară încolo.

Tudor Băluţă se va întoarce la clubul-mamă, Brighton, care a plătit Viitorului aproape trei milioane de euro pentru serviciile sale, în februarie 2019. În direct la Telekom Sport, Mircea Lucescu a vorbit despre situaţia mijlocaşului român comparat cu Gică Popescu.

"A fost accidentat, a facut operatie, a avut o fractura, de abia de foarte putin timp, de vreo 2-3 zile, si a scos aparatul ala care l-a... Avut ghinion, mare ghinion. Bineinteles ca nu va mai juca pana la sfarsit si bineinteles ca si-a incheiat anul aici. Nu pot decat sa-i doresc sa aiba parte de un club care sa-l inteleaga si el sa inteleaga clubul. Şi mai ramane sa fie sanatos.

(n.r. - nu se pune problema să mai continue) Nu, nu, nu. În niciun caz", a spus Mircea Lucescu, în direct la emisiunea Sport Center de la Telekom Sport.

Tudor Băluţă a jucat două meciuri în acest sezon la Dinamo Kiev, dintre care unul a fost în grupele Ligii Campionilor, dar atunci românul a strâns doar opt minute pe teren. Situaţia lui Băluţă e problemă şi pentru Mirel Rădoi, având în vedere că acesta rămâne fără echipă, iar selecţionerul nu se va putea baza pe el la naţionala României dacă acesta nu joacă regulat la un club.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Tudor Băluţă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 7 - şapte selecţii are Tudor Băluţă la naţionala mare a României

Afla mai multe despre: mircea lucescutudor balutadinamo kiev 

viewscnt
Articole similare