Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Care a fost suma reală plătită pentru transferul lui Nicolae Stanciu? Victor Piţurcă face dezvăluiri: ”Nu e cât s-a vehiculat”

EXCLUSIV | Care a fost suma reală plătită pentru transferul lui Nicolae Stanciu? Victor Piţurcă face dezvăluiri: ”Nu e cât s-a vehiculat”

Stranieri

Comentarii

Victor Piţurcă susţine în continuare că preţul plătit de Anderlecht pentru transferul lui Nicolae Stanciu este mai mic decât cel anunţat public de Gigi Becali. Patronul FCSB a declarat la acea vreme că a primit aproape 10 milioane de euro în schimbul internaţionalului român.

În 2016, Gigi Becali a anunţat că l-a vândut pe Nicolae Stanciu pentru o sumă record pentru fotbalul românesc, aproape 10 milioane de euro. Vechiul record era deţinut tot de FCSB, Vlad Chiricheş, cedat la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro. Victor Piţurcă susţine însă că suma de transfer a fost ”umflată” la nivel declarativ de Gigi Becali şi de impresarul jucătorului:

”Managerul general de la Anderlecht l-a vrut pe Stanciu. Neapărat l-a vrut pe Stanciu. Şi ei au plătit un preţul. Bine, nu cât s-a vehiculat la voi pe aici. Nu. Cei care îl vând, l-au vândut şi au participat le place să...”, a comentat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

De altfel, nu este pentru prima dată când Victor Piţurcă spune că Stanciu a fost vândut pe o sumă mai mică. Prezent atunci în studioul Telekom Sport, fostul selecţioner a dezvăluit că FCSB ar fi încasat doar 6 milioane de euro, plus unele bonusuri:

”Eu nu cred că aceasta a fost suma pe care a plecat Stanciu. Din ce am înţeles eu, a plecat pe 5,5 - 6 milioane de euro şi bonusuri, dar nu ştiu cât a încasat FCSB din aceste bonusuri”, a spus Piţurcă pentru Telekom Sport, în ianuarie 2018.

Afla mai multe despre: victor piturcanicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare