Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cât de repede se va adapta Denis Alibec la CFR? "Nu am emoţii, o parte dintre băieţi îl cunoşteau deja de la naţională!"

EXCLUSIV | Cât de repede se va adapta Denis Alibec la CFR? "Nu am emoţii, o parte dintre băieţi îl cunoşteau deja de la naţională!"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco, oficialul CFR-ului a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport.

Denis Alibec a revenit oficial în Liga I. Atacantul va juca sub formă de împrumut, în actualul sezon, la CFR Cluj. Denis Alibec revine în Liga I după doar nouă luni. Atacantul de 30 de ani va fi împrumutat de Kayserispor la CFR Cluj.

Alibec are contract cu echipa din Turcia până în vara anului 2023, însă acum a acceptat să se întoarcă în fotbalul românesc în special datorită relaţiei pe care o are cu antrenorul campioanei Ligii I, Marius Şumudică. Cei doi au mai colaborat în trecut la Astra Giurgiu, când au reuşit să şi câlştige campionatul, în sezonul 2015/2016.

Bilaşco susţine că Alibec se va adapta foarte repede, deoarece mulţi fotbalişti de la CFR îl cunosc de la naţională. 

"Antrenorul îl cunoaşte foarte bine, deci nu va avea probleme în ceea ce priveşte adaptarea!"

"A fost dorinţa clubului, antrenorul, patronul. Eu l-am văzut în ultima parte la Astra, unde a avut evoluţii foarte bune, implicat sută la sută. Nu am emoţii, o parte dintre băieţi îl şi cunoşteau deja de la naţională. Antrenorul îl cunoaşte foarte bine, deci nu va avea probleme în ceea ce priveşte adaptarea", a dezvăluit Bilaşco.  

În minutul 62 al meciului CFR Cluj - FCU Craiova, când tabela arăta 2-2, cei de la CFR Cluj au cerut penalty pentru o intervenţie a lui Radu Negru la Camora. Arbitrul Radu Petrescu a decis însă că a fost doar out de poartă, spre nemulţumirea celor de la CFR Cluj. Până la urmă, CFR Cluj s-a impus cu 3-2, dar, la finalul partidei, Marian Copilu i-a cerut explicaţii lui Radu Petrescu

Bilaşco a explicat şi acest eveniment. 

"La finalul jocului probabil că există întotdeauna tenisune. Au mai discutat şi pe culoare, o discuţie civilizată. Şi tonul a fost unul civilizat. Există discuţii, argumente, poate arbitrul încearcă să-ţi explice. Cred că, până la urmă, n-a fost nimic ieşit din comun. Nu s-a exagerat", a spus Bilaşco. 

 

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...