Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cât de serioase sunt discuţiile despre investitorul şeic la Dinamo? Vochin, despre cum l-a cunoscut pe Thiess: ”Ne-a propus un amical cu Real Madrid...”

EXCLUSIV | Cât de serioase sunt discuţiile despre investitorul şeic la Dinamo? Vochin, despre cum l-a cunoscut pe Thiess: ”Ne-a propus un amical cu Real Madrid...”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin nu crede în varianta anunţată de Adrian Thiess, cum că un investitor arab este interesat să o preia pe Dinamo. Consilierul lui Răzvan Burleanu dă drept exemplu o discuţie pe care a avut-o cu Adrian Thiess despre un amical România - Real Madrid.

Adrian Thiess a anunţat că un om de afaceri arab va veni la Bucureşti pentru a discuta despre preluarea lui Dinamo. Însă Andrei Vochin este neîncrezător în această variantă. Colaboratorul Telekom Sport a explicat cum Adrian Thiess l-a dezamăgit în urma unei discuţii pe care a avut-o despre un amical România -  Real Madrid.

Atunci, Vochin i-a explicat că nu există nicio dată în calendar în care să se poată disputa un asemenea amical. Însă Adrian Thies a venit cu una... ziua în care Real Madrid juca finala Ligii Campionilor:

”Mie nu mi se pare un proiect serios, sper să mă înşel. Pe domnul Thiess l-am cunoscut că, la un moment dat, a venit la FRF să propună un amical între naţionala României şi Real Madrid. I-am explicat că nu există nicio dată la care să se poată aşa ceva. La un moment dat, ne-a propus să jucăm amicalul în ziua în care Real Madrid juca finala Ligii Campionilor. Era rupt de realitate. I-am strâns mâna, i-am mulţumit şi a doua zi am văzut în ziar că FRF nu a vrut să joace amical cu Real Madrid. De ceea nu am încredere acum în treaba asta cu investitorul şeic”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: real madridandrei vochinadrian thiess 

viewscnt
Articole similare