Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Câtă independenţă vei avea faţă de patron?” Mihai Teja a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gigi Becali

EXCLUSIV | ”Câtă independenţă vei avea faţă de patron?” Mihai Teja a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Mihai Teja spune că a avut o discuţie cu Gigi Becali, înainte de a semna contractul, despre implicarea acestuia la echipă. Patronul FCSB i-a primit că până în vară nu se va amesteca în treburile echipei.

Mihai Teja spune că a clarificat subiectul implicării lui Gigi Becali la echipă, iar omul de afaceri i-a promis că vrea să se schimbe şi îi dă mână liberă până în vară:

Dan Udrea: Câtă independenţă vei avea faţă de patron? Ai avut o discuţie cu el în acest sens?
Teja: Au fost discuţii, domnul Becali mi-a promis că şase luni de zile, până în vară, nu se bagă deloc. Deci nu îl interesează. Chiar am avut discuţii foarte, foarte importante în ceea ce priveşte echipa, mi-a spus cam ce jucători aş vrea să aduc şi cum văd. A fost foarte deschis. Şi, cel puţin mie, aşa mi-a promis, că au fost discuţiile noastre, aşa mi-a promis, că vrea să se schimbe un pic, să îşi schimbe un pic atitudinea şi cel puţin până în vară nu...

Dan Udrea: Te-au deranjat declaraţiile de genul că vei avea libertate doar în amicale?
Teja: Nu  vreau să comentez, fiecare are părerea lui. Eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine pe teren, vreau să muncesc cât mai bine pe teren şi ceea ce fac în antrenament să se vadă la meciuri. Pentru că toată munca pe care am făcut-o şi la Gaz Metan şi la U Cluj, am încercat şi la Dinamo, am o filosofie pe care încerc să o pun în aplicare. Şi sper să reuşească. Există calitate la echipa Steaua şi cred că lucrurile pot să se îmbunătăţească.

Afla mai multe despre: mihai tejagigi becaliliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare