Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Câţi bani a încasat CFR Cluj pentru transferul lui Damjan Djokovic la Rizespor. Ce sumă a intrat în conturile clubului din Gruia

EXCLUSIV | Câţi bani a încasat CFR Cluj pentru transferul lui Damjan Djokovic la Rizespor. Ce sumă a intrat în conturile clubului din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic (30 de ani) a plecat de la CFR Cluj la Rizespor, noua echipă a lui Marius Şumudică, din Turcia. Telekom Sport a aflat cât a încasat campioana României în schimbul transferului omului cu trei titluri la rând câştigate în Gruia.

Câţi bani a încasat CFR Cluj pentru plecarea lui Damjan Djokovic la Rizespor

CFR Cluj l-a vândut pe Damjan Djokovic în Turcia, la Rizespor, noua echipă a lui Marius Şumudică. Edi Iordănescu a rămas fără un om important din angrenajul cu care CFR a reuşit să câştige trei titluri la rând în Liga 1, dar a încasat o sumă frumusică în schimbul fotbalistului croat. Telekom Sport a aflat ce sumă a intrat în conturile echipei din Gruia în schimbul serviciilor lui Djokovic.

Concret, potrivit surselor Telekom Sport, CFR Cluj a încasat 400.000 de euro pentru vânzarea lui Damjan Djokovic în Turcia, la Rizespor, echipă la care Marius Şumudică a fost prezentat oficial luni, 25 ianuarie.

Djokovic, la plecarea în Turcia: "Cea mai bună ofertă pentru CFR Cluj a fost cea de la clubul la care e Marius Şumudică!"

Damjan Djokovic a plecat în Turcia, vineri, pe 22 ianuarie, pentru a face vizita medicală şi pentru a semna cu noua sa echipă, Rizespor. Pe aeroport, chiar fotbalistul a dezvăluit că, din cunoştinţele sale, cea mai bună ofertă pentru transferul său a fost făcută de Rizespor. Djokovic a mai spus şi că nu crede că Dan Petrescu se va supăra pentru că a semnat cu Rizespor, deşi era dorit şi de "Bursuc" la Kayserispor.

"Din ce am înţeles, cea mai bună ofertă pentru CFR Cluj a fost cea de la clubul la care e Marius Şumudică. Cel mai important e ca toată lumea să fie fericită. (...) Nu cred că se supăra Dan Petrescu, el ştie cum merge în fotbal. Am lucrat bine cu domnul Dan Petrescu în ultimii trei ani şi jumătate, dar acum începe o aventură nouă pentru mine", a spus Damjan Djokovic.

În locul lui Djokovic, CFR Cluj îl vrea pe Paul Anton (29 de ani) de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr clujbanitransferdamjan djokovicincasaririzespor 

viewscnt
Articole similare