Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Câţi bani a plătit Craiova pentru ultimele două transferuri pe care le-a făcut: ”Sunt şi nişte clauze speciale”

EXCLUSIV | Câţi bani a plătit Craiova pentru ultimele două transferuri pe care le-a făcut: ”Sunt şi nişte clauze speciale”

Liga 1

Comentarii

Un patron din Liga 1 a dezvăluit câţi bani a plătit Craiova pe ultimele două transferuri pe care le-a realizat. Este vorba despre Reagy Ofosu şi George Cîmpanu, pentru care FC Botoşani a primit 400.000 de euro. Valeriu Iftime spune că cei doi, plus transferul lui Dugandzic la Sochi au adus aproape un milion de euro în conturile clubului.

În ultima zi de transferuri în Liga 1, adică pe 5 octombrie, Craiova a realizat două transferuri surprinzătoare. Este vorba despre Reagy Ofosu (29 de ani) şi George Cîmpanu (19 ani). Cei doi au fost cumpăraţi în ultimele ore ale ferestrei de transferuri. Valeriu Iftime spune că aşa a reuşit să-şi completeze bugetul pentru sezonul în curs.

Câţi bani a plătit Craiova pentru ultimele două transferuri pe care le-a făcut

Într-o intervenţie la Telekom Sport, Valeriu Iftime dezvăluie că a primit aproape un milion de euro pentru transferurile lui George Cîmpanu, Reagy Ofosu şi Marko Dugandzic. Primii doi au fost cumpăraţi de Craiova, în timp ce Dugandzic s-a transferat la Sochi. Echipa din Bănie a plătit 250.000 de euro pentru George Cîmpanu şi 150.000 de euro pentru Reagy Ofosu. Valeriu Iftime spune că ar putea primi şi alţi bani, care depind însă de performaneţele jucătorilor.

”Aproximativ un milion pe cei trei (n.r. pe transferurile lui Dugandzic, Cimpanu şi Ofosu). Şi sunt nişte bani care s-ar putea să mai vină din nişte clauze speciale viitoare. Aveam nevoie să îmi cârpesc bugetul pe anul ăsta şi atunci am avut nevoie de o afacere scurtă şi cu eficienţă în buget. De aici încolo construiesc, din mers. Încă nu îmi plâng de milă, mai am timp să arăt fotbal, Botoşaniul va avea o echipă competitivă”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Craiova a cheltuit 700.000 de euro pentru transferurile din vară

Vicecampioana României s-a întărit în vară cu mai mulţi jucători şi, faţă de alte cluburi din Liga 1, n-a transferat doar fotbalişti liberi de contract. În total, şefii Craiova au plătit 700.000 de euro pe transferuri: 250.000 de euro pentru Cîmpanu, 250.000 de euro pentru Mihai Căpăţînă, 150.000 de euro pentru Reagy Ofosu şi 50.000 de euro pentru Marius Constantin.

Echipa din Bănie este însă pe plus după ce a primit nu mai puţin de 8,5 milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă la Parma.

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit