Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Câţi jucători de la FCSB sunt vaccinaţi. Mai mulţi fotbalişti au trecut peste sfaturile lui Gigi Becali

EXCLUSIV | Câţi jucători de la FCSB sunt vaccinaţi. Mai mulţi fotbalişti au trecut peste sfaturile lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Mai mulţi jucători de la FCSB au trecut peste sfaturile lui Gigi Becali şi s-au vaccinat împotriva virusului COVID-19.

FCSB s-a confruntat în luna octombrie 2021 cu un focar de coronavirus, motiv pentru care a fost nevoită să ceară reprogramarea meciului cu Farul.

În plus, a pierdut la masa verde partida cu FC Voluntari, din Cupa României, deoarece n-a putut înscrie 13 jucători pe foaia de joc.

Atunci, Gigi Becali susţinea că doar doi jucători de la FCSB sunt vaccinaţi şi îi sfătuia pe ceilalţi să nu le urmeze exemplul. Acum, Mihai Stoica a dezvăluit că numărul vaccinaţilor de FCSB a crescut.

Câţi jucători sunt vaccinaţi la FCSB după ce Gigi Becali i-a sfătuit să nu se imunizeze contra coronavirusului

Gigi Becali este unul dintre cei mai mari contestatari ai campaniei de vaccinare. Patronul FCSB nu s-a imunizat, deşi a avut în familie multe cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

De asemenea, Gigi Becali i-a sfătuit pe jucători să nu se vaccineze, deoarece serul ar putea fi periculos. În luna octombrie 2021, omul de afaceri susţinea că la FCSB sunt doar 2 vaccinaţi, dintre care unul era Constantin Budescu.

La aproximativ 3 luni distanţă de la acele declaraţii, numărul jucătorilor de la FCSB care s-au vaccinat împotriva COVID-19 a crescut. Mihai Stoica a dezvăluit că acum sunt 7 jucători în lot care s-au imunizat prin vaccin.

”La ora asta avem 7 vaccinaţi şi avem 8 trecuţi prin boală. 15 din 28. Ceilalţi, toţi, cu o singură excepţie au făcut în 2020. Riscul de infectare este mult mai mic decât unii care n-au făcut.

Pe protocol, testarea se face la fiecare 14 zile, înainte de meci. Noi facem joi, acum, înainte de meciul cu CFR şi apoi facem după două săptămâni”, a dezvăluit Mihai Stoica la Telekom Sport. 

Mihai Stoica cere testări mai dese în Liga 1

FCSB a cerut deja o reprogramare a meciului, partida cu Farul, motiv pentru care, dacă se mai confruntă cu o astfel de situaţie, va pierde la ”masa verde”.

În acest context, Mihai Stoica se teme de situaţia în care jucătorii FCSB-ului ar putea fi îmbolnăviţi de cei ai altor echipe, într-un context în care protocolul impune testarea abia la 14 zile.

Mihai Stoica susţine că FCSB s-a oferit inclusiv să achite echipelor cu bugete mici costurile pentru testări mai dese, astfel încât pericolul să fie cât mai mic.

”Ne-am oferit noi să suportăm noi (n.r. FCSB) toate testările pentru echipele care n-au bani de teste. Noi n-am avea nicio problemă să ne testăm. Costurile sunt mari pentru unii. Bine, când sunt mulţi de testat, se poate negocia cu clinica. Bine, hai să zicem 2.000 de euro (n.r. pe o etapă de testare)”, a mai spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare