Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Caz curios la Viitorul. O parte dintre elevii lui Gică Hagi rămân pe drumuri: "Jucătorii ăştia sunt ai nimănui. Nu-i putem plăti"

EXCLUSIV | Caz curios la Viitorul. O parte dintre elevii lui Gică Hagi rămân pe drumuri: "Jucătorii ăştia sunt ai nimănui. Nu-i putem plăti"

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele clubului Viitorul, Gică Popescu, a dezvăluit că mai mulţi jucători aflaţi încă sub contract cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi vor rămâne fără angajament la 30 iunie.

Este vorba despre fotbaliştii pe care FC Viitorul i-a împrumutat la alte echipe până la 30 iunie. Atunci, aceştia nu pot reveni la echipă şi riscă să rămână neplătiţi până la deschiderea ferestrei de transferuri, atunci când vor putea reveni sub comanda lui Gheorghe Hagi.

"Jucătorii ăştia sunt ai nimănui. Nici nu putem să îi plătim, nici nu putem să îi legitimăm"

"Avem un singur jucător. Din punctul ăsta de vedere suntem norocoşi", a explicat Gică Popescu, atunci când a fost întrebat, la Telekom Sport, despre situaţia jucătorilor care evoluează sub formă de împrumut la Viitorul.

"Dar avem şi noi o problemă cu jucătorii care sunt împrumutaţi la cluburi. Pe 30 iunie expiră perioada de împrumut, vin la noi la echipă, nu putem să îi folosim şi, culmea, nici nu putem să îi legitimăm, pentru că nu este perioadaă de transfer. 

Din 30 iunie până când începe perioada de transfer, jucătorii ăştia sunt ai nimănui. Nici nu putem să îi plătim, nici nu putem să îi legitimăm. Este o situaţie puţin delicată", a declarat Gică Popescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare