Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cazul misterios al unui titular de la FCSB. Ce a păţit imediat după ce Dennis Man s-a transferat la Parma: ”Deodată s-a întâmplat ceva cu el”

EXCLUSIV | Cazul misterios al unui titular de la FCSB. Ce a păţit imediat după ce Dennis Man s-a transferat la Parma: ”Deodată s-a întâmplat ceva cu el”

Liga 1

Comentarii

Un jucător important de la FCSB a început să dispară misterios din primul ”11”, deşi evoluţiile bune l-au propulsat şi la echipa naţională. Este vorba despre Iulian Cristea, care este reprezentat de Anamaria Prodan şi care, coincidenţă sau nu, şi-a pierdut postul de titular după ce Dennis Man s-a transferat la Parma.

Basarab Panduru a remarcat o situaţie misterioasă la FCSB. Fostul mare mijlocaş a scos în evidenţă că Iulian Cristea şi-a pierdut postul de titular după scandalul izbucnit între Gigi Becali şi Anamaria Prodan, pe marginea transferului lui Dennis Man la Parma.

Cazul misterios al lui Iulian Cristea. A ajuns să joace maximum 45 de minute pe meci

Iulian Cristea a fost transferat de FCSB în urmă cu doi ani, de la Gaz Metan Mediaş. A fost atunci o mutare surprinzătoare, dar acesta a început să se impună în centrul apărării şi a devenit titular. Jocurile bune i-au adus şi convocarea în premieră la echipa naţională, pentru care a debutat pe 10 iunie 2019. De atunci, a adunat 3 apariţii.

Basarab Panduru a remarcat însă că Iulian Cristea a început să joace tot mai puţin după ce Dennis Man s-a transferat la Parma:

”În primul rând, cred că nu-l vreau (n.r. referirea la Gigi Becali) pe Cristea în teren. Nu-l vreau pe Cristea în teren. Probabil că are contract cu Ana, probabil, că deodată se întâmplă ceva cu Cristea, care era la naţională, titular în meciul cu Malta. Şi deodată nu mai e nimic”, a comentat Basara Panduru la Telekom Sport.

Cât a jucat Iulian Cristea după ce Dennis Man s-a transferat la Parma, adică pe 29 ianuarie 2021:

  • 30 ianuarie: FCSB - Poli Iaşi 3-1: Iulian Cristea este integralist
  • 3 februarie: Dinamo - FCSB 0-1: Iulian Cristea este integralist
  • 7 februarie: FCSB - Academica Clinceni 0-1: Cristea este rezervă, dar intră la pauză
  • 14 februarie: Hermannstadt - FCSB 1-0: Cristea este titular, dar este schimbat la pauză
  • 20 februarie: FCSB - Chindia 1-0: Iulian Cristea este rezervă şi nu joacă niciun minut
  • 28 februarie: FC Botoşani - FCSB: Cristea este rezervă, dar intră la pauză în locul lui Haruţ

Un alt motiv pentru care Iulian Cristea a jucat tot mai puţin ar putea fi însă transferul lui Denis Haruţ. Fundaşul de 22 de ani a semnat pe 5 februarie cu FCSB şi este o concurenţă serioasă pentru Iulian Cristea, mai ales că Gigi Becali încearcă să-l crească şi apoi să-l vândă.

Scandalul uriaş care a izbucnit după ce Dennis Man s-a transferat la Parma

Însă Iulian Cristea ar putea fi victima conflictului dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf îl reprezenta pe Dennis Man, înaintea transferului acestuia la Parma, dar Gigi Becali a scos-o din afacere şi l-a mandatat pe Giovanni Becali.

Imediat, între Gigi Becali şi Anamaria Prodan au avut loc mai multe schimburi de replici dure şi ameninţări. Printre altele, Gigi Becali a declarat că le va cere şi celorlaţi jucători de la FCSB să rupă contractele cu Anamaria Prodan.

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...