Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Cazul Paul Pârvulescu” analizat de selecţionerul Adrian Mutu: ”Ar trebui să spună ce, unde, când şi cum”

EXCLUSIV ”Cazul Paul Pârvulescu” analizat de selecţionerul Adrian Mutu: ”Ar trebui să spună ce, unde, când şi cum”

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu, selecţionerul U21 al României a comentat cazul ”Paul Pârvulescu” în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Fundaşul Academicii Clinceni, Paul Pîrvulescu, a fost suspendat provizoriu începând cu data de 3 iunie.

ANAD a luat decizia după ce fotbalistul a declarat că a făcut terapie cu injecţii în venă. La Telekom Sport, Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret a României, a comentat situaţia în care se află fostul său coechipier de la ASA Târgu Mureş:

”Pe Paul îl cunosc personal şi mă şochează puţin declaraţiile lui, pentru că am fost colegi la Târgu Mureş şi îi cunosc şi familia, soţiile sunt prietene.  Paul ar trebui să spună ce, unde, când şi cum. Ar face bine să facă acest lucru, pentru că sunt nişte declaraţii importante şi foarte grave.

Nici la Petrolul, nici la Târgu Mureş nu a existat aşa ceva. Doctorul de la Petrolul e actualul doctor de la echipa naţională, doctorul Stamatescu, deci nu se pune problema de aşa ceva, iar la Târgu Mureş nici nu am auzit măcar.

Atunci când apelezi la aceste metode de a te dopa, înseamnă că eşti în competiţie, înseamnă că joci din trei în trei zile, înseamnă că faci ceva pentru a te reface sau pentru a rezista. Acum nu ştiu la ce echipe a jucat el şi a jucat atât de mult în cupele europene sau din trei în trei zile” , a declarat Adrian Mutu, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: paul pârvulescuadrian mutu 

viewscnt
Articole similare