Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce a declarat Gică Hagi despre interesul lui FC Barcelona pentru Ianis Hagi: ”Dacă el v-a spus că e pregătit pentru orice...”

EXCLUSIV | Ce a declarat Gică Hagi despre interesul lui FC Barcelona pentru Ianis Hagi: ”Dacă el v-a spus că e pregătit pentru orice...”
Comentarii

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Gică Hagi a recunoscut că multe cluburi mari îl monitorizează pe Ianis Hagi, dar susţine că trebuie să analizeze foarte bine următorul pas pe care îl va face fiul său. Antrenorul şi patronul Viitorului susţine că Ianis este asaltat de oferte şi presa din Spania scrie că şi FC Barcelona este pe urmele lui Ianis.

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României la Campionatul European de Tineret şi evoluţiile reuşite în Italia au atras şi mai mult atenţia cluburilor din Europa. În ultimele zile, presa din străinătate a scris că este dorit de cluburi precum Borussia Dortmund, FC Sevilla, Bayern Munchen şi chiar FC Barcelona.

Gică Hagi spune că acesta este un moment de răscruce pentru cariera fiului său. ”Regele” susţine că cel mai important lucru de care Ianis trebuie să ţină cont este să ajungă la o echipă care să-i ofere şansa să joace şi să crească în continuare. Este motivul pentru care a subliniat din nouă că suma de transfer pică în plan secund:

”(Ce înseamnă interesul Barcelonei pentru Ianis?) Nu ştiu... Interesul Barcelonei pentru Ianis... Se vorbesc atâtea despre Ianis în momentul ăsta, că... (Se vorbesc mai multe decât sunt?) Se vorbeşte, dar e bine. E meritul lui. A muncit pentru acest lucru. A făcut-o foarte bine. Pentru mine sunt discuţii, sunt vorbe, eu sunt un tip mai pragmatic şi Popescu, în sensul că a spus că nu poate infirme sau să confirme. Interes poate să aibă oricine, orice club din lume. El e un jucător dorit şi vedem ce se va întâmpla. Important e să găsim soluţia cea mai bună pentru el şi viitorul lui. El e monitorizat serios de cluburile mari, de cluburile foarte mari. Dacă el v-a spus că e pregătit pentru orice...

Nu vorbim ce va face. El trebuie să meargă să joace. În rest, sunt multe formule care vor fi construite, se vor construi, vom vedea. În primul rând, nu s-a luat o decizie. Suntem în perioada în care evaluăm şi o să luăm decizii. Acum evaluăm, nu mai ascultăm. Evaluăm ofertele şi mai devreme sau mai târziu, sau în perioada imediată vom lua decizie. Şi până atunci evaluăm ofertele care sunt şi le expunem lui, pentru că acum e liniştit, înainte să plece în vacanţă şi în 4-5 zile trebuie să luăm o decizie.



El trebuie să joace, să continue pe acelaşi drum, să progreseze, are nevoie de o echipă mare. Eu mă văd cum am fost la Sportul Studenţesc, perioada în care am plecat la o echipă mare, la o echipă europeană, care juca în Europa şi el are nevoie de o echipă puternică ca să devină mai bun. Doar colegii te fac mai bun, nivelul la care te duci şi el trebuie să facă lucrul ăsta.

(Pentru tine suma de transfer e importantă?) Normal, cota lui e mai mare acum, dar nu e decisivă, cât jucătorul trebuie să îmi zică dacă el e mulţumit de club, de echipă, salariu şi toate astea. (10 milioane e mult, e puţin?) Nu evaluez. Cota jucătorului român a crescut, e mai bine, vom vedea ce oferte vin, dar e clar că lucrurile au crescut mai mult înainte de ce era înainte de Euro.

(Ai avut discuţii cu antrenori despre Ianis?) Nu am avut, nu am avut. Nu pot să zic. Mă bag în nişte discuţii...”,
a declarat Gică Hagi într-un interviu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare