Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce a făcut un jucător de la Viitorul într-un hotel de 5 stele din Moscova: "Toată lumea m-a întrebat ce am cu el"

EXCLUSIV | Ce a făcut un jucător de la Viitorul într-un hotel de 5 stele din Moscova: "Toată lumea m-a întrebat ce am cu el"

Echipa națională

Comentarii

Invitat la Sport Report, pe Telekom Sport 1, Adrian Boingiu a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut despre Alex Măţan, pe vremea când amândoi erau la naţionala sub 16 ani. Talentatul jucător al Viitorului s-a bătut cu apă pe holul unui hotel de cinci stele, în care erau cazaţi oameni cu greutate.

Alex Măţan este unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători români. Mijlocaşul de 18 ani impresionează printr-o tehnică excelentă, lucru dovedit şi în meciul România U19 - Gibraltar U19, scor 8-0, când a marcat de patru ori. Boingiu a dezvăluit însă şi un episod amuzant cu Alex Măţan, pe vremea când era la naţionala sub 16 ani. Atunci, a fost scos pentru o perioadă din circuitul naţionalei.

S-a întâmplat în Rusia, la Moscova, în timpul unui turneu. Delegaţia României a fost cazată la un hotel de 5 stelei, dar tot acolo aveau închiriate camere şi oameni de afaceri, dar şi persoane cu poziţii înalte. Măţan n-a ţinut însă cont şi s-a bătut cu apă, pe holuri, cu un coleg de echipă. Boingiu a dezvăluit cum l-a pedepsit: patru luni nu l-a mai chemat la naţionala, spre uimirea celor de la Viitorul.

”Piticu' (n.r. Alex Măţan) mi-este drag. Chiar am avut o întâmplare cu el, la Moscova, când am debutat eu cu ei. Nu l-am mai chemat trei luni. De-ale vârstei... Eram într-un hotel de cinci stele, noi, echipele, dar erau acolo şi oameni cu bani, cu poziţii. L-am un moment dat, m-am trezit că se alerga cu portarul Rareş pe hol, cu sticlele de apă, să se stropească. Bă, ce ai, mă? Nu trece o zi, a doua zi iară... De copii ce erau, aveau 15-16 ani. I-am zis: 'ţine minte, ce îţi spun, din momentul ăsta, să uiţi că m-ai cunoscut şi de echipa naţională!' Trei luni şi jumătate, am avut acţiuni şi nu l-am chemat. Toată lumea m-a întrebat ce am cu el, antenorii de la Viitorul... Şi le-am zis că n-am nimic, îmi place, dar să-l întrebe. După vreo patru luni, l-am chemat şi i-am zis: 'mai faci?' Şi mi-a zis: 'nu mai fac, domn' profesor.' Şi acum mai vorbesc cu el despre asta”, a dezvăluit Adrian Boingiu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian boingiualexa matanviitorulromania u16 

viewscnt
Articole similare