Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce a făcut Vintilă la secţia de poliţie. Gigi Becali: ”Le-a explicat, n-a fost niciun fel de problemă”. Ce se întâmplă în baza de pregătire a FCSB-ului

EXCLUSIV | Ce a făcut Vintilă la secţia de poliţie. Gigi Becali: ”Le-a explicat, n-a fost niciun fel de problemă”. Ce se întâmplă în baza de pregătire a FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă a fost chemat la secţia de poliţie după ce au apărut imagini cu jucătorii FCSB-ului care se antrenau în baza de pregătire, deşi restricţiile n-au fost ridicate. Gigi Becali susţine însă că poliţiştii au înţeles situaţia şi antrenorul FCSB-ului a scăpat fără amendă.

Gigi Becali a anunţat de mai multe ori că-i va testa pe jucători şi îi va băga în cantonament, deşi restricţiile n-au fost ridicate restricţiile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Patronul FCSB a încercat un artificiu şi le-a permis jucătorilor accesul în baza de antrenament, însă nu aveau voie mai mult de trei pe terenul antrenament.
Imaginile au fost urcate pe Facebook chiar de oficialii FCSB-ului şi Poliţia s-a autosesizat. Bogdan Argeş Vintilă, cel care a coordonat antrenamentul, a fost chemat la secţia de poliţie, pentru a oferi explicaţii. Gigi Becali susţine însă că poliţiştii au dat dovadă de înţelegere: ”Le-a explicat, nu a fost nicio problemă şi nici vorbă de amendă”, a spus Becali pentru Telekom Sport.

Jucătorii FCSB-ului au voie să se antreneze în baza de pregătire, dar nu în cadru organizat

Gigi Becali spune că jucătorii au în continuare acces la baza de pregătire. Însă ei se pregătesc individual, fără ca şedinţa de antrenament să fie coordonată de staff-ul tehnic:
”Ei se duc să alerge pe unde vor ei, ei trebuie să alerge, două zile online şi o zi alergare pe unde poate. Poate să se ducă şi la bază, nu se organizează antrenamentul, dar au 5 terenuri şi poate să alerge câte trei unde vor ei”, a mai spus Becali pentru Telekom Sport. 

Când ar putea începe meciurile din Liga 1. Varianta lui Gigi Becali

Pe 15 mai, România ar putea cunoaşte o relaxare a măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Dacă scenariul va fi aplicat, Gigi Becali este de părere că meciurile din Liga 1 ar putea fi reluate pe 15 iunie:
”Dacă se ridică starea pe 15 (n.r. mai), pe 16 încep antrenamentele la fiecare echipă. (Şi când preconizaţi că vor începe meciurile?) Eu zic că pe 15 iunie, pentru că trebuie o lună de antrenament. Şi pe 15 iunie se va relua. Noi o să îl terminăm, nu ştiu dacă toate (n.r. - meciurile), dar o să jucăm fotbal”, a mai spus Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare