Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce a observat Cornel Dinu la antrenamentele făcute de Cosmin Contra: ”Eu mă crucesc când văd asta. Ori antrenăm croşetatul, ori furatul”

EXCLUSIV | Ce a observat Cornel Dinu la antrenamentele făcute de Cosmin Contra: ”Eu mă crucesc când văd asta. Ori antrenăm croşetatul, ori furatul”
Comentarii

Cornel Dinu a avut o opinie dură după ce România s-a chinuit cu Malta, scor 1-0. Fostul selecţioner se declară nemulţumit şi de antrenamentele pe care le face Cosmin Contra.

Naţionala România s-a impus doar cu 1-0 în meciul cu Malta, în faţa căreia a tremurat pe final. Cornel Dinu spune că, pe lângă alte probleme, există discuţia şi despre antrenamentele pe care le face Cosmin Contra. Legenda lui Dinamo susţine că a rămas uimit când a văzut câteva dintre exerciţiile pe care Contra le face cu jucătorii naţionalei:

”Mai rămâne problema că nu ştiu ce se antrenează. Eu am văzut nişte antrenamente la televizor, probabil de încălzire, care seamănă cu croşetatul bunicii pe timpuri. Adică pe perechi, cel din faţă stă cu mâinile în lateral, parcă are mosorul de lână, şi ăla din faţă strânge lâna şi trece printre mâinile lui. Antrenăm ori croşetatul, ori furatul, rapiditatea la mâini.

Pe el ( n.r. - Contra) l-a salvat faptul că are acţiuni de la lună la lună, că dacă avea în fiecare zi, nu rezista până acum. Dar e vorba de capacitatea acestei Federaţii de a alege oameni. Contra nu are nicio experienţă şi nu a rezistat nicăieri. Şi este şi un antrenor tânăr, care nu a rezistat pe nicăieri mai mult decât un an. Are el capacitate de sinteză? Aici, în patru zile, trebuie să faci jocul echipei, să faci nişte exerciţii. Eu, ce văd, mă crucesc, în antrenamentele lor. Nu văd niciun fel de premeditare, de scheme”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare