Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce a remarcat Panduru la nivelul lotului de seniori al României: ”Nu ştiu dacă am avut vreodată în ultimii ani aşa ceva!”

EXCLUSIV | Ce a remarcat Panduru la nivelul lotului de seniori al României: ”Nu ştiu dacă am avut vreodată în ultimii ani aşa ceva!”

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a discutat despre lotul echipei naţionale la emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport. Fostul internaţional român a remarcat valoarea individuală a unor ucători din lotul ”tricolorilor”, ridicată faţa de cea a anilor precedenţi.

Echipa naţională pare să fie pe drumul ce bun. După performanţele echipei U21 la Campionatul European din 2019, mai multe aşteptări erau puse asupra echipei mari, însă aceasta a dezamăgit. Ratarea calificării la Euro 2020 a fost dureroasă.

Acum însă, echipa naţională pare să aibă o filosofie definită, iar mai mulţi jucători români au început să confirme la nivel de club, atât pe plan intern cât şi extern. Astfel, valoarea jucătorilor români a crescut, iar Basarab Panduru a remarcat aceasta.

Expertul Telekom Sport crede că într-un fel, Mirel Rădoi este un antrenor norocos, preluând naţionala într-un moment de creştere pentru jucătorii acesteia. În plus, acesta susţine că, datorită calităţii individuale a jucătorilor români, echipa noastră naţională ar trebui să obţină calificarea în barajul pentru Campionatul Mondial.

Ce a remarcat Panduru la nivelul lotului de seniori al României

”Mirel Rădoi este un antrenor norocos. Avem, pentru prima dată, în primul 11, şase jucători pe care s-au dat mai mult de 8 milioane de euro. Nu ştiu dacă am avut vreodată în ultimii ani aşa ceva. Şi mai avem alţi doi jucători, unul este Andone şi celălalt Mitriţă.

Opt jucători dintre cei mai scumpi din istoria naţionalei României. Opt din primii zece din toate timpurile! Cred că trebuie să fii norocos să ai asemenea jucători într-o asemenea campanie. Din 18 martie 2018, Islanda are 39 de meciuri şi 9 victorii!

Dintre care două cu Andorra şi două cu Moldova. Suntem obligaţi dacă ne legăm de detaliul acesta să terminăm pe locul doi. Nu avem de ce să nu terminăm pe locul doi. Nu vorbesc deloc de Armenia, pentru că nu o cunosc”, a spus Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalămirel rădoiromâniabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare