Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce adversar îşi doresc clujenii în 16-imile Europa League: "Aş vrea să cădem cu ei, am putea lupta de la egal la egal"

EXCLUSIV | Ce adversar îşi doresc clujenii în 16-imile Europa League: "Aş vrea să cădem cu ei, am putea lupta de la egal la egal"

CFR Cluj

Comentarii

Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei CFR Cluj, a mărturisit că şi-ar dori ca ardelenii să îi înfrunte pe suedezii de la Malmo în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

Mara crede că vicecampioana Suediei, care a câştigat grupa cu FC Copenhaga, Dinamo Kiev şi Lugano, este un adversar accesibil. În plus, CFR Cluj ar avea ocazia să îşi ia revanşa după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor, din sezonul trecut.

"Am vrea o echipă abordabilă. Cu orice echipă vom cădea, cred că vom pleca cu şansa a doua. Dar nu ne e frică de nimic. Eu aş vrea Malmo, da! Eu personal aş vrea, nu ştiu alţii. Ar fi o revanşă pentru noi şi am putea să luptăm de la egal la egal cu ei", a declarat Bogdan Mara, la Telekom Sport.

Oficialul CFR-ului este de părere că performanţa reuşită de Dan Petrescu şi elevii săi reprezintă o adevărată minune.

"Am crezut că nu luăm niciun punct (n.r. - la tragerea la sorţi a grupelor). Ştiam valoarea lor, nu mă gândeam că e posibil să-i învingem pe Celtic, nici pe ceilalţi. Nu mai vorbim de Lazio. Rennes a reuşit să câştige cu mai multe rezerve. Uitaţi-vă unde este Rennes în campionatul Franţei, mai are şi restanţe. Şansele noastre erau foarte mici. Dar, din fericire pentru noi, băieţii şi Dan au făcut minuni. Pentru fotbalul românesc, eu cred că sunt minuni. Îi felicit din tot sufletul", a mai spus Mara.

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană

CFR Cluj s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, în etapa a VI-a a Grupei E. CFR Cluj este pentru a doua oară în primăvara Ligii Europa după sezonul 2012/2013, când a fost eliminată în 16-imi de Inter Milano (0-2 în deplasare şi 0-3). Sezonul acesta, CFR şi-a asigurat până acum din participarea sportivă în cupele europene (fără market pool) suma de 6,2 milioane de euro.

Campioana României nu a fost pusă la încercare de Celtic, venită la Cluj cu o echipă din care au lipsit mai mulţi titulari. Clujenii au controlat meciul de la început până la final. Ei au avut două ocazii în prima repriză, dar golurile au venit după pauză, reuşite fiind de Burcă '49 şi Djokovici '70.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare