Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ce alte echipe ar fi trebuit să fie? Te rog frumos!". Gică Popescu, verdict despre grupa României pentru CM: "Eu nu pot accepta"

EXCLUSIV | "Ce alte echipe ar fi trebuit să fie? Te rog frumos!". Gică Popescu, verdict despre grupa României pentru CM: "Eu nu pot accepta"
Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, susţine că România are o grupă accesibilă în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Jucătorul emblematic al naţionalei crede că echipa naţională ar trebui să depăşească Islanda şi Macedonia de Nord.

Gică Popescu, analiza grupei României din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, s-a stabilit, în urma tragerii la sorţi de la Zurich, la începutul lunii decembrie 2020. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

"E accesibilă grupa din preliminariile CM, dar doar când mă uit la ea. Dacă mă uit la ce s-a întâmplat cu naţionala, pot spune că e dificilă, că orice grupă e dificilă pentru noi acum. Dacă dintr-o astfel de grupă nu ne calificăm, scuză-mă, dar ce alte echipe ar fi trebuit să fie? Te rog frumos! Dacă nu trecem de astfel de echipe, ce pretenţii să mai avem de la mondial?", a declarat Gică Popescu, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Gică Popescu: "Eu nu pot accepta că Islanda e peste România"

Fostul tricolor nu acceptă ca Islanda sau Macedonia de Nord să se claseze peste România, bazându-se pe experienţele trecutului: "Nu sunt selecţioner ca să-i fac echipa lui Mirel Rădoi. Cu oricare jucător trebuie să trecem de Islanda şi de Macedonia de Nord. Nu se poate altfel. Nu avem voie să gândim altfel. Nu mă poţi face să-mi schimb optica despre rivalităţi. Eu nu pot accepta că Islanda e peste România. Eu iau ce s-a întâmplat ca un accident la acel meci (n.r. - barajul pentru EURO 2020). 

Individual, eu cred că fotbaliştii noştri sunt superiori celor islandezi. Dar aici intervin dorinţa, mândria lor, când joacă la naţională. La naţională nu poţi juca dacă nu ai atitudine. În general nu poţi să joci dacă n-ai atitudine. Contează enorm atitudinea", a mai spus Gică Popescu.  

Afla mai multe despre: gica popescuromaniaromania campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare