Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce antrenor va prelua conducerea FCSB-ului după ce Edi Iordănescu a demisionat. Anunţul făcut de Gigi Becali

EXCLUSIV | Ce antrenor va prelua conducerea FCSB-ului după ce Edi Iordănescu a demisionat. Anunţul făcut de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat pentru Telekom Sport numele antrenorul care se va ocupa de FCSB după ce Edi Iordănescu a acceptat să-şi dea demisia.

Apele s-au agitat din nou la FCSB. Edi Iordănescu şi-a dat demisia ca urmare a presiunii puse în ultimele zile de patronul echipei.

Până la urmă, antrenorul în vârstă de 43 de ani a acceptat să plece fără să-i fie achitată clauza de reziliere, în valoare de 500.000 de euro.

Cine va fi antrenor la FCSB după ce Edi Iordănescu şi-a dat demisia

În ultimele zile, Gigi Becali a avut mai multe ieşiri în care l-a criticat pe Edi Iordănescu. Oficial, patronul FCSB s-a declarat supărat pe jocul echipei.

Însă, într-o postare pe contul său de Facebook, Edi Iordănescu a scris că este supus la toată această presiune deoarece nu-i permite lui Gigi Becali să se amestece în alcătuirea echipei şi în efectuarea schimbărilor.

În aceeşi postare, Edi Iordănescu a subliniat că nu va pleca de la FCSB decât în cazul în care Gigi Becali îi achită clauza de reziliere de 500.000 de euro. Banii ar fi urmat să fie donaţi în scopuri caritabile.

Până la urmă, Edi Iordănescu a fost de acord să plece de la FCSB fără niciun fel de pretenţie. Nici măcar salariul pe luna decembrie n-a vrut să-l accepte.

Gigi Becali s-a declarat surprins de plecarea lui Edi Iordănescu şi a dezvăluit pentru Telekom Sport numele antrenorului care se va ocupa de FCSB până va găsi un alt tehnician

(Cine va conduce echipa?) ”Pintilii! (V-aţi gândit la vreun nume cu care să-l înlocuiţi?) Habar n-am! Avem timp o săptămână”, a spus Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Mihai Pintilii a rămas în staff-ul FCSB-ului după ce a renunţat la cariera de jucător, în februarie 2020. În toată această perioadă el a mai îndeplinit rolul de antrenor interimar la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare