Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce aşteptări are acum Bălgrădean după ce Rădoi l-a pus la punct, înainte de convocarea în naţională: "Eu sper"

EXCLUSIV | Ce aşteptări are acum Bălgrădean după ce Rădoi l-a pus la punct, înainte de convocarea în naţională: "Eu sper"

Echipa națională

Comentarii

Portarul lui CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, speră că selecţionerul Mirel Rădoi se va baza pe el, în continuare. În octombrie, antrenorul l-a certat pentru o declaraţie făcută.

Se caută un titular în poarta României! Ce aşteptări are Bălgrădean

Cristian Bălgrădean a reintrat în circuitul naţionalei României, iar acum se va lupta pentru un loc de titular, după retragerea din prima reprezentativă a lui Ciprian Tătăruşanu: "Da, mă bucur că am revenit la echipa naţională. Sper să şi rămân în vedereile selecţionerului. Da, era frumos ca şi noi să fim acolo (n.r. - la EURO 2020), dar aşa a fost să se întâmple şi să nu fim noi", a declarat portarul lui CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

În octombrie, înainte de a-l convoca, Mirel Rădoi s-a supărat din cauza unei declaraţii date de Bălgrădean. Atunci, portarul s-a arătat nemulţumit, întrucât nu fusese convocat: 
 
”(L-am văzut şi pe Bălgrădean spunând că se aştepta să fie chemat) O să trebuiască cât de curând să stăm să ne scoatem pălăria în faţa lor, să stăm să îi convocăm doar pe cei care vor, nu după ce gândim noi. Văd că deja suntem traşi la răspundere. Mie discuţiile astea nici nu îmi plac să le fac publice şi, dacă era nemulţumit, cred că putea să sune şi să îi explic cu argumente de ce şi cum. Până acum nu a vorbit de lucrurile astea, a vorbit tocmai acum”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniacristian balgradean 

viewscnt
Articole similare