Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce au păţit conducătorii şi jucătorii de la CFR Cluj cu Dan Petrescu: "E greu de suportat, ascultă-mă". Edi Iordănescu, analizat: "E altul acum?"

EXCLUSIV | Ce au păţit conducătorii şi jucătorii de la CFR Cluj cu Dan Petrescu: "E greu de suportat, ascultă-mă". Edi Iordănescu, analizat: "E altul acum?"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, a vorbit despre perioada în care Dan Petrescu a scris istorie la CFR Cluj. De asemenea, oficialul a pus sub semnul întrebării revenirea lui Edward Iordănescu în Gruia.

Ioan Andone, după plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: "E greu de suportat"

Mai mulţi fotbalişti de la CFR Cluj au recunoscut că la echipă se instalase o stare de tensiune, înaintea plecării lui Dan Petrescu. Cristian Bălgrădean a vorbit, într-un interviu acordat Telekom Sport, despre fostul antrenor al echipei. 

Inclusiv Ioan Andone a susţinut că Dan Petrescu are metode specifice de a lucra în cadrul unui club: "Dan Petrescu e greu de suportat, în opinia mea. E greu de suportat, ascultă-mă pe mine, dar ce-ţi face el cine a mai făcut? Pune, la un moment dat, presiune nu numai asupra echipei, ci şi asupra conducerii, şi asupra arbitrilor, el se împarte să pună presiune. Se montează el şi tot el montează echipa", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.  

Ioan Andone, mesaj pentru CFR Cluj: "Acum ai încredere? Ce? E alt Edi Iordănescu?"

De asemenea, oficialul de la FC Voluntari a analizat şi revenirea lui Edi Iordănescu la CFR Cluj. Echipa a renăscut sub comanda noului antrenor, dar numirea a fost pusă sub semnul întrebării: 

"Pe mine m-a mirat punerea lui Edi Iordănescu, iar. Pentru că dacă tu îl dai afară după trei etape, crezi că acum e mai bun? Înseamnă că e campionatul mai slab şi au încredere că îl ia. A luat un trofeu şi tu îl dai... Înseamnă că tu nu ai avut încredere deloc în el. Acum ai încredere? Ce? E alt Edi Iordănescu?", a mai spus Ioan Andone. 

Nikolai Pyrneu, agentul lui Dan Patrescu, l-a dat de gol pe antrenorul român. Pyrneu susţine că Petrescu vrea să revină în Rusia şi a lăsat de înţeles că este în negocieri cu ŢSKA Moscova şi Lokomotiv Moscova, două dintre cele mai mari echipe din Rusia.

Afla mai multe despre: dan petrescuedi iordanescucfr clujioan andone 

viewscnt
Articole similare