Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce capcană i-a întins Dică lui Rednic. Lovitură totală pentru Dinamo! Veste uriaşă la FCSB înainte de derby

EXCLUSIV | Ce capcană i-a întins Dică lui Rednic. Lovitură totală pentru Dinamo! Veste uriaşă la FCSB înainte de derby

FCSB

Comentarii

Dinamo - FCSB se joacă azi, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze sunt în timp real pe telekomsport.ro.

Prefer să joc cu Rusescu fundaş central decât să-l forţez pe Planic”, spunea Nicolae Dică la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dinamo. Numai că, în realitate, tehnicianul FCSB-ului a vrut să-i întindă o capcană lui Rednic şi să-şi trimită adversarul pe ”fentă”.

Mircea Rednic spera să profite de problemele din defensiva roş-albaştrilor, dar acesta va avea o surpriză de zile mari. Telekom Sport a aflat că staff-ul medical al vicecampioanei l-a recuperat pe Bogdan Planic, iar sârbul îşi va relua locul în defensivă. Mai mult, sunt şanse importante ca în formula de start a celor de la FCSB pentru derby-ul cu Dinamo să apară şi Alexandru Stan, fotbalist care a avut şi el ceva probleme medicale şi nu a evoluat în ultima perioadă.

În aceste condiţii, FCSB va folosi în derby-ul cu Dinamo formaţia de bază, lucru pe care dinamoviştii nu l-au anticipat. Singurul om care nu a fost refăcut complet este Bălaşa.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoderbyrednic,  

viewscnt
Articole similare