Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce club din străinătate a vrut să-l pună antrenor pe Mirel Rădoi: ”Le-am tăiat-o de la început”

EXCLUSIV | Ce club din străinătate a vrut să-l pună antrenor pe Mirel Rădoi: ”Le-am tăiat-o de la început”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a dezvăluit pentru Telekom Sport că a Al Hilal i-a propus funcţia de antrenor, însă a refuzat, deoarece promisese că rămâne la naţionala de tineret.

Rezultatele reuşite de Mirel Rădoi cu România U21 atât în preliminarii, cât şi la EURO 2019 au atras atenţia mai multor cluburi. Unul dintre ele a fost Al Hilal, echipă la care Mirel Rădoi a scris istorie ca jucător. Actualul selecţioner de la naţionala de seniori susţine că a fost căutat de oficialii clubului din Arabia Saudită, dar nu s-a ajuns până la o ofertă oficială.

Mirel Rădoi era atunci selecţioner la naţionala de tineret şi le-a transmis celor de la Al Hilal că vrea să jucă proiectul la capăt, mai ales că a promis că va rămâne:

”(Ai avut ofertă de la Al Hilal în ultima perioadă pentru a fi antrenor?) Ofertă e mult spus, pentru că aş da naştere la alte discuţii. Cum a fost şi cu alte echipe, le-am tăiat de la început. De ce? Pentru că aveam un proiect la naţionala de tineret, am promis Federaţiei, le-am spus lui Răzvan (n.r. Burleanu) şi lui 'nea Mihai (n.r. Stoichiţă) că am semnat contractul de doi ani, doi ani de zile, indiferent cine va veni, voi rămâne aici.

Pentru mine contract este ceva care trebuie făcut, este o chestie formală. Din punctul meu de vedere, ce mă ţin sunt rezultatele şi cuvântul. Adică dacă eu am vorbit cu cineva şi am negociat ceva, lucrurile alea eu trebuie să le găsesc în contract. Eu până acum nu am citit contracte, doar le-am semnat”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare