Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce conţine misteriosul pliculeţ pe care Mazraoui l-a consumat în timpul meciului cu Tottenham

EXCLUSIV | Ce conţine misteriosul pliculeţ pe care Mazraoui l-a consumat în timpul meciului cu Tottenham
Comentarii

În minutul 22 al returului cu Tottenham, din semifinalele Champions League, Noussair Mazraoui a fost surpins în timp ce golea un pliculeţ primit de pe margine. George Ogăraru a dezvăluit ce conţine acel plic.

Mijlocaşul de 21 de ani a fost surprins în timp ce a primit de pe margine cu pliculeţ pe care l-a deschis şi i-a consumat conţinutul pe teren. George Ogăraru, cel care a fost sub contract cu Ajax între 2006 şi 2010, a dezvăluit că ce conţine misteriosul pliculeţ: ”Sunt proteine acolo”, a spus fostul fundaş dreapta, care a comentat Ajax - Tottenham alături de Emil Grădinescu.

De remarcat că Noussair Mazraoui este musulman şi se află în perioada Ramadanului, ceea ce înseamnă că nu are voie să mănânce de la răsăritul soarelului, până la apus.

În România, moda pliculeţelor consumate direct pe teren a fost adusă de Laurenţiu Reghecampf, în timpul primului său mandat la FCSB. A fost atunci un întreg scandal şi au existat multe voci care au acuzat că jucătorii FCSB-ului se dopează. Mai ales că arătau o condiţie fizică peste media campionatului. Testele antidoping făcute în cupele europene au arătat însă că n-a fost nimic ilegal.

Afla mai multe despre: mazraouiajax 

viewscnt
Articole similare