Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce decizie au luat doi fotbalişti de la FCSB! L-au anunţat deja pe Dică: ”Este ceva unic”. Se întâmplă la finalul sezonului

EXCLUSIV | Ce decizie au luat doi fotbalişti de la FCSB! L-au anunţat deja pe Dică: ”Este ceva unic”. Se întâmplă la finalul sezonului

FCSB

Comentarii

Joi, naţionala de tineret a României va disputa primul amical după calificarea la Campionatul European de anul viitor, din Italia şi San Marino. Refuzaţi de Franţa, tricolorii vor întâlni Belgia. Ultimul meci disputat în Gruia de fotbaliştii lui Rădoi a avut loc pe 12 octombrie, cu Ţara Galilor, scor 2-0, când s-a stabilit şi un nou record de spectatori la un meci al naţionalei de tineret: 12.588 de fani au fost prezenţi pe stadion.

Nedelcu şi Moruţan sunt doi dintre fotbaliştii de bază ai lui Rădoi. Care visează deja la turneul final din vară. ”Pentru mine este cea mai frumoasă vacanţă, ca să spun aşa, pentrucă  mergem acolo, unde ne întâlnim cu cele mai bune echipe din Europa, cu cei mai buni jucători de vârsta noastră şi mergem să ne batem de la egal la egal cu ei. Este ceva unic în viaţă, pentru că la U 21 nu o să mai am şansa să mă calific încă o dată”, a spus Dragoş Nedelcu în exclusivitate la Telekom Sport.

Euro 2019 se va desfăşura în perioada 16-30 iunie şi a creat deja panică printre prietenii şi rudele fotbaliştilor de la tineret. ”Vă daţi seama că mulţi îşi doresc să vină la turneul final, dar o să vedem. Pe cine vei lua la Euro să îţi facă galerie? Depinde cine vrea, familia, prietena, prietenii”, a spus Olimpiu Moruţan.

Afla mai multe despre: dicamorutannedelcufcsbromania 

viewscnt
Articole similare