Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce dezavantaj are U Craiova cu Ouzounidis în lupta cu CFR Cluj şi FCSB! Grecul Kapetanos anunţă: "Asta e problema, dar el e bun"

EXCLUSIV | Ce dezavantaj are U Craiova cu Ouzounidis în lupta cu CFR Cluj şi FCSB! Grecul Kapetanos anunţă: "Asta e problema, dar el e bun"
Comentarii

Marinos Ouzounidis va fi nevoit să se adapteze rapid Ligii 1. Conaţionalul antrenorului de la U Craiova, grecul Pantelis Kapetanos, l-a lăudat pe tehnician, dar a subliniat şi un dezavantaj al oltenilor.

Marinos Ouzounidis, nevoit să se adapteze Ligii 1

După plecarea lui Corneliu Papură, Mihai Rotaru s-a înţeles cu un antrenor care a lucrat doar în Grecia şi Cipru. În primele două meciuri la U Craiova, Marinos Ouzounidis a înregistrat o victorie în Cupa României şi o remiză în Liga 1. 

Într-un interviu acordat Telekom Sport, fostul fotbalist de la FCSB sau CFR Cluj, Pantelis Kapetanos, a vorbit despre Marinos Ouzounidis, pe care l-a lăudat:

"E un antrenor bun, foarte serios şi face treabă bună, dar problema e că nu ştie foarte bine cum se lucrează acolo în România, cum sunt echipele. La asta va fi problemă, că nu ştie cum va fi situaţia acolo. Nu cunoaşte fotbalul românesc, asta e problema, în rest e un antrenor foarte bun, serios. Zic că dacă va sta mai mult, va face treabă acolo.

Presiunea nu e o problemă pentru el. Şi în Grecia a fost la echipe cu presiune, dar ştiu că la U Craiova are presiune, oraşul are presiune acolo, fotbalul e mai puternic şi asta e frumos pentru el. Dacă ai presiune, poţi fi mai bun ca antrenor şi ca jucător", a declarat Pantelis Kapetanos pentru Telekom Sport. 

  • Grecul de pe banca Universităţii Craiova e campion al Ciprului cu APOEL, în 2007. 

Afla mai multe despre: pantelis kapetanosmarinos ouzounidisu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare