Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce echipă i-a dat cel mai mare salariu din carieră lui Ovidiu Burcă. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş la Top Interviuri

EXCLUSIV | Ce echipă i-a dat cel mai mare salariu din carieră lui Ovidiu Burcă. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş la Top Interviuri

Top Interviuri

Comentarii

Ovidiu Burcă (40 de ani), preşedintele Rapidului, a fost invitatul lui Alexandru Săbău la Top Interviuri în această săptămână, şi i-a dezvăluit acestuia care a fost cel mai mare salariu din carieră şi la ce echipă l-a avut. Fostul fundaş central a spus că în China, la Beijing Guoan, a fost plătit cel mai bine dintre toate echipele pe la care a jucat.

În vara lui 2008, Ovidiu Burcă era împrumutat de Energie Cottbus, echipa de care aparţinea - care-l cumpărase de la Progresul în 2007 -, la Beijin Guoan, în China. În acel sezon, spune Burcă, a încasat cel mai mare salariu din carieră. Acesta şi-a adus aminte cu plăcere de acea perioadă, mai ales pentru faptul că a prins şi Jocurile Olimpice de la Beijing, în 2008.

"A venit oferta din China, de la Beijing Guoan, o echipă importantă, cel mai mare salariu din carieră. Faptul că am fost într-un an în care a fost Olimpiada şi am trăit-o la Beijing, am jucat într-o echipă extrem de bună, cu jucători buni pentru China, am jucat multe meciuri, am jucat bine. Aveam experienţa asta cu Asia, ştiam la ce să mă aştept, iar clubul cu o infrastructură extraordinară, cu fani foarte mulţi, într-un oraş super", a spus Ovidiu Burcă, la Top Interviuri de la Telekom Sport.

CV-ul lui Ovidiu Burcă

De-a lungul carierei, pe care şi-a început-o la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, Ovidiu Burcă a jucat la Emelec, în Ecuador, în Japonia la JEF United Chiba şi Ventforet Kofu, în România la Craiova, Dinamo, FC Naţional, Poli Timişoara şi Rapid, dar şi la Energie Cottbus, în Germania. Cea mai mare cotă din carieră a avut-o în 2010, pe când era la Cottbus. Atunci, Burcă era cotat la un milion de euro.



Ovidiu Burcă are patru selecţii la naţionala U21 a României şi are în palmares trei Cupe ale României: toate cu Dinamo, în 2003, 2004 şi 2005.

Afla mai multe despre: ovidiu burcasalariubeijing guoan 

viewscnt
Articole similare