Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce face în prezent Iuliu Mureşan, după ce a plecat de la CFR. Unul dintre apropiaţii săi face dezvăluiri

EXCLUSIV | Ce face în prezent Iuliu Mureşan, după ce a plecat de la CFR. Unul dintre apropiaţii săi face dezvăluiri

Superliga

Comentarii

Gabi Mureşan dezvăluie că Iuliu Mureşan este într-o perioadă în care se odihneşte, după ce ani la rând s-a ocupat de situaţia de la CFR Cluj. Fostul preşedinte al ”feroviarilor” a fost trecut în plan secund de noua conducere.

Iuliu Mureşan a fost în fruntea clubului CFR încă de la începutul ascensiunii, s-a identificat cu cele mai bune rezultate din istoria echipei şi a rămas în Gruia şi în perioada în care campioana României a trecut pe lângă faliment. Însă, odată cu venirea unui nou patron, Iuliu Mureşan a fost uşor-uşor trecut pe linie moartă.

În prezent, fostul preşedinte al lui CFR Cluj a luat o pauză de la fotbal. Gabi Mureşan, cel care l-a avut şef la CFR, spune că discutat recent cu Iuliu Mureşan şi acesta se odihneşte acum, după ce ani la rând şi-a consumat energia în birourile din Gruia.

”Eu am vorbit cu el acum trei săptămâni, dar nu l-am întrebat ce face. E clar că e acasă, cred că se odihneşte. I-au ajuns şi lui atâţia ani de bătaie cu unii şi cu alţii. Din păcate, poate nu a mai fost dorit de conducerea nouă”, a declarat Gabi Mureşan pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: gabi muresaniuliu muresan 

viewscnt
Articole similare