Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce i-a mărturisit Ibrahimovic lui Adi Mutu. Salariul incredibil pe care suedezul îl are la LA Galaxy

EXCLUSIV | Ce i-a mărturisit Ibrahimovic lui Adi Mutu. Salariul incredibil pe care suedezul îl are la LA Galaxy

Campionate

Comentarii

Adrian Mutu a dezvăluit motivul pentru care Zlatan Ibrahimovic a ales să meargă la LA Galaxy, pe un salariu mult mai mic, deşi mai avea contract până în vară cu Manchester United.

Zlatan Ibrahimovic a preferat să meargă în MLS, la LA Galaxy, deşi câştigă de aproape 11 ori mai puţin decât la Manchester United. Adi Mutu a dezvăluit în studioul Euro Center că suedezul primeste în SUA doar 1,2 milioane de dolari pe ani, în timp ce la United câştiga 11,4 milioane de euro pe sezon.

Însă Adi Mutu susţine că Ibrahimovic a făcut această alegere deoarece vrea să se stabilească în Los Angeles. Buni prieteni din perioada în care jucau la Juventus, Mutu i-a trimis şi un mesaj de felicitare, după ce la debutul pentru LA Galaxy a marcat un gol superb, şut din prima, din voleu, de la 40 de metri.

”I-am şi trimis mesaj, felicitându-l şi spunând-i că numai el putea să-şi facă o intrare în felul ăsta. Unul dintre TOP 3 ale lui din toate golurile pe care le-a marcat. Ăsta e campionatul lui, la vârsta pe care o are. El nu s-a dus acolo pentru bani, că el câştigă doar 1,2 milioane de dolari pe an. S-a dus şi pentru asta, dar mai ales pentru că lui îi place America, vrea să se stabilească la Los Angeles şi asta se va întâmpla. Şi, între timp, se şi distrează în campionatul ăsta la o echipă, probabil, cea mai mediatizată echipă, împreuna cu New York Red Bulls”, a declarat Adi Mutu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicadrian mutula galaxy 

viewscnt
Articole similare