Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce imagine are Vasile Miriuţă în vestiarul lui Dinamo: ”Dacă mai există divergenţe, ar trebui lăsate deoparte!”

EXCLUSIV | Ce imagine are Vasile Miriuţă în vestiarul lui Dinamo: ”Dacă mai există divergenţe, ar trebui lăsate deoparte!”

Superliga

Comentarii

Paul Anton spune că jucătorii lui Dinamo au fost aproape de Vasile Miriuţă şi l-au susţinut, în ciuda faptului că şefii au încercat să-l schimbe cu Claudiu Niculescu. Mijlocaşul de 26 de ani a plecat în această iarnă la Anji, echipă care a plătit 300.000 de euro pentru transferul său.

Conducerea lui Dinamo a încercat să-l demită pe Vasile Miriuţă, din cauza rezultatelor slabe, însă Claudiu Niculescu a refuzat postul şi fostul internaţional maghiar a rămas pe poziţii. Au apărut atunci semne de întrebare despre autoritatea pe care o mai are Miriuţă în faţa jucătorilor.

Însă Paul Anton susţine că el şi colegii săi au rămas aproape de Miriuţă, l-au susţinut şi au încercat să-l ajute să-şi atingă obiectivul: calificarea în play-off-ul Ligii 1.

”Noi l-am respectat pe Mister, indiferent cum s-a numit, atât pe Cosmin Contra, cât şi pe Vasile Miriuţă. Într-adevăr, şi cu Vasile am avut o relaţie foarte bună. În primul rând, chiar dacă au fost mici divergenţe între Vasile şi cei din conducere, toţi am avut un obiectiv comun şi obiectivul era de a urca cât mai sus, de a avea rezultate bune. Deci, proababil, dacă au fost sau mai există (n.r. divergenţe), ar trebui lăsate deoparte, pentru că asta trebuie înţeles de toată lumea, conducere, antrenor, jucători, că ar trebui să existe un singur obiectiv, acela de a face Dinamo din nou o echipa puternică”, a declarat Paul Anton pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: anjidinamovasile miriutapaul anton 

viewscnt
Articole similare