Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV „Ce jucători v-au impresionat la România U21?” Helmuth Duckadam, extrem de sincer + Şi-a dat cu părerea despre suma uriaşă cerută de Becali pentru Moruţan

EXCLUSIV „Ce jucători v-au impresionat la România U21?” Helmuth Duckadam, extrem de sincer + Şi-a dat cu părerea despre suma uriaşă cerută de Becali pentru Moruţan

Echipa națională

Comentarii

România a terminat la egalitate, scor 0-0, marţi, la Budapesta, meciul cu Germania din ultima etapă a Grupei A a turneului final al Campionatului European de tineret şi a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

 Fără să piardă, cu cinci puncte, "tricolorii mici" au terminat grupa pe locul 3, după Olanda şi Germania, tot câte cinci puncte, ambele calificate mai departe.

Faptul că s-au descurcat atât de bine în grupa A, jucătorii lui Adrian Mutu au atras laude.

Helmuth Duckadam, fostul mare portar, a vorbit, pentru Telekom Sport, despre echipa aliniată de Mutu şi despre cine i-a plăcut.

„Încep cu portarul. Vlad a făcut trei meciuri foarte bune. Mă bucur pentru el că din ce în ce are mai mare încredere în el şi siguranţă. Mi-a plăcut apărarea cu Paşcanu care şi în ultimul meci cu Germania a făcut o figură frumoasă, Ciubotariu, Boboc, mi-au placut mai puţin în afară de Ciobanu, mijlocul terenului nu mi-a plăcut. Poate că acolo am pierdut calificarea. Jucătorii nu s-au ridicat la nivelul pe care l-au arătat în campionatul intern. Mă refer la Moruţan, unde la FCSB a jucat foarte bine. Dar asta este.. Sunt perioade în care joci mai slab”.

Helmuth Duckadam îşi dă cu părerea despre suma uriaşă cerută de Becali pentru Moruţan

Olimpiu Moruţan ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria FCSB-ului, dar şi a Ligii 1.  Mijlocaşul a evoluat în tricoul echipei naţionale la Campionatul European U21. Astfel, Moruţan a atras atenţia unor cluburi din străinătate, prin evoluţiile sale pentru tricolori.
Potrivit presei din Turcia, Galatasaray este echipa care şi-l doreşte pe Moruţan şi vrea să discute cu Gigi Becali pentru transferul internaţionalului român. Se pare că, la aflarea acestei veşti, patronul roş-albaştrilor a stabilit deja preţul pentru Olimpiu Moruţan, iar suma este una foarte mare.
În urma prestaţiei din ultimele trei meciuri de la EURO U21, dar şi a evoluţiilor din partidele de campionat, Becali a anunţat că care în plan să îl vândă pe Olimpiu Moruţan în schimbul sumei de 20 de milioane de euro. 

Când a auzit suma menţionată de Becali, Duckadam a mărturisit sincer: „Şi eu am vrut să vând o maşină cu bani mulţi dar nu am vândut -o. Am vândut-o cu 80 de euro, nu cu 2000 sau 3000. Dânsul poate să ceara cât vrea. Important e să găsească pe cineva care să şi ofere atât. Eu cred că la ora actuală nu poate primi suma asta”.

Se zvoneşte că formaţia Galatasaray ar fi interesată de mijlocaşul lui Becali. Fostul mare portar a declarat: „Cred că ar trebui să mai stea cel putin puţin până în iarnă şi să acumuleze în continuare experienţă şi poate şi o anumită forţă în joc. În primul rând cred că are nevoie să joace pentru echipă. Sigur eşti foarte tehnic, ai o tehnică bună, dar dacă nu joci în folosul echipei vei avea meciuri nereuşite şi cred că toate echipele din străinatate caută jucători de echipă”.

  • 11 assist-uri şi  6 goluri are Moruţan în cele 23 de partide disputate în tricoul lui FCSB
  •  2 milioane de euro este cota mijlocaşului, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: romania u21gigi becalihelmuth duckadammorutan 

viewscnt
Articole similare