Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ce Kante? N-am văzut de mult aşa jucător!" Ce fotbalist din Liga 1 e comparat cu campionul mondial

EXCLUSIV | "Ce Kante? N-am văzut de mult aşa jucător!" Ce fotbalist din Liga 1 e comparat cu campionul mondial

Fotbal intern

Comentarii

Basarab Panduru a fost impresionat de evoluţia avută de Poli Iaşi în meciul cu Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, scor 0-0, în prima etapă a Ligii 1. Expertul Telekom Sport l-a remarcat pe mijlocaşul ugandez William Kizito (24 de ani), pe care l-a comparat, mai în glumă, mai în serios, cu campionii mondiali N'Golo Kante şi Blaise Matuidi, dar şi cu Jean Tigana, alt mare fotbalist francez, retras din activitate.

Echipa pregătită de Flavius Stoican a scos o remiză pe "Ion Oblemenco", la finalul unei partide mai frumoase decât o arată scorul. Cele două echipe s-au întrecut în ratări, în special Craiova, iar ieşenii au dat dovadă de o pregătire fizică ieşită din comun, crede Basarab Panduru.

"Poli Iaşi m-a dat pe spate. Din punct de vedere fizic, nu am văzut aşa ceva de mult. O echipă care a alergat incredibil din primul până în ultimul minut. Mă uitam la Panţîru în minutul 89, face un sprint de vreo 70 de metri, trecea printre jucătorii Craiovei de parcă nu era nimeni pe acolo. Cred că a făcut vreo 13 kilometri cel puţin, în meciul ăsta. Kizito... Păi, n-am văzut de mult aşa jucător. Ce Kante? Ce Tigana? Ce Matuidi? Kizito! O lua, dădea mingea peste un jucător, o prelua. A ieşit în evidenţă din cale-afară de mult", a afirmat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Poli Iaşi, în prima etapă a Ligii I.

Partida a început cu o întârziere de 48 de minute, din cauza unor probleme la instalaţia de nocturnă. Deoarece instalaţia de nocturnă funcţiona doar 25 la sută din capacitate, arbitrul Horaţiu Feşnic a decis ca meciul să nu înceapă la ora 21.00. În cele din urmă, după ce s-a remediat o parte din problemă, meciul a început la ora 21.48.

Afla mai multe despre: kantepandurukizito 

viewscnt
Articole similare