Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce l-a sfătuit Cosmin Olăroiu pe Mirel Rădoi când a primit oferta de la FRF: ”El este un antrenor tânăr, la început de drum”

EXCLUSIV | Ce l-a sfătuit Cosmin Olăroiu pe Mirel Rădoi când a primit oferta de la FRF: ”El este un antrenor tânăr, la început de drum”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Olăroiu spune că Mirel Rădoi s-a consultat cu el înainte să accepte propunerea de a deveni selecţionerul României. Olăroiu susţine că l-a încurajat să accepte postul.

Imediat după s-au terminat preliminariile EURO 2020 şi Cosmin Contra a ratat calificarea, FRF a deschis negocierile cu Mirel Rădoi pentru a trece pe banca tehnică a naţionalei de seniori. Însă fostul selecţioner de la tineret n-a acceptat pe loc şi a cântărit foarte mult decizia pe care avea să o ia.

Printre alţii, Mirel Rădoi s-a sfătuit şi cu mentorul său, Cosmin Olăroiu. Antrenorul lui Jiangsu Suning spune că i-a transmis să accepte această provocare:

”(n.r. Ce sfat i-a dat când Mirel Rădoi a primit propunerea de la FRF) Eu am fost din categoria care i-a spus să accepte orice challenge. Nu putem progresa în viaţa asta, dacă nu acceptăm challenge-uri. Cred că challenge-urile pe care le acceptăm în viaţă ne definesc ca oameni şi ne fac să fim ceea ce suntem la momentul acesta. Şi el, mai ales că e un antrenor tânăr, la început de drum, trebuie să accepte aceste challenge-uri. Nu e uşor, nu e deloc uşor, însă eu cred că el are capacitatea şi lucrul acesta, experienţa aceasta îl va întări, va deveni mult mai bun în viitor”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare