Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ce-l recomanda pe Hagi să fie antrenorul echipei naţionale?". Daniel Pancu, prompt după ce FRF l-a numit selecţioner la U21 pe Adrian Mutu VIDEO

EXCLUSIV | "Ce-l recomanda pe Hagi să fie antrenorul echipei naţionale?". Daniel Pancu, prompt după ce FRF l-a numit selecţioner la U21 pe Adrian Mutu VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a vorbit pentru Telekom Sport despre numirea lui Adrian Mutu în funcţia de selecţioner al naţionalei U21. Mutarea a fost asemănată cu funcţia de selecţioner obţinută de Gică Hagi în 2001.

Daniel Pancu a susţinut că Adrian Mutu s-a grăbit în momentul în care a acceptat oferta FRF pentru a deveni noul selecţioner al naţionalei U21: "Dacă eram în locul lui, nu veneam, sincer. Adică e un risc foarte mare. După ce Mirel obţine performanţele pe care le obţine, toţi te vor judeca şi te vor compara cu predecesorul tău. Va fi şi cazul lui Adi. Eu îmi doresc foarte mult pentru el, suntem prieteni, sunt convins că ştie mult, mult, mult, foarte mult fotbal, îi doresc să aibă succes, dar în acelaşi timp riscul pentru el e unul foarte mare. Nu aş fi acceptat. Peste 7, 8, 10 ani, poate", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.  

Rapidistul a asemănat mutarea cu cea făcută de FRF în 2001, atunci când Hagi a fost selecţioner al naţionalei mari pentru doar câteva luni: "E acelaşi lucru cu Hagi. Ce-l recomanda pe Hagi să fie antrenorul echipei naţionale? (n.r. - în momentul în care Hagi a devenit selecţionerul naţionalei României) E acelaşi lucru acum, dacă mă întrebi. Da (n.r. - cariera de fotbalist), în momentul de faţă, da. Nici Gică, atunci, nu... Era la început, nu antrenase pe nimeni, Adi are două luni la Voluntari şi la Under 21, la Al Wahda sau la ce echipă a fost", a mai spus Daniel Pancu. 

 

 

Afla mai multe despre: daniel pancuadrian mutugheorghe hagiselectioner u21romanianationala romaniei 

viewscnt
Articole similare