Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce lovitură pentru FCSB! Două transferuri spectaculoase pregătite de Gigi Becali! ”Se va schimba total faţa echipei”

EXCLUSIV | Ce lovitură pentru FCSB! Două transferuri spectaculoase pregătite de Gigi Becali! ”Se va schimba total faţa echipei”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că va face transferuri importante la finalul acestui sezon pentru a nu mai avea emoţii la titlu. Patronul de la FCSB va vinde câţiva jucători la finalul stagiunii actuale, dar va face şi achiziţii importante.

Telekom Sport a aflat că Gigi Becali vrea să aducă de urgenţă doi mijlocaşi centrali, pentru a-i înlocui pe Dragoş Nedelcu, intrat în dizgraţie după evoluţiile din ultima perioadă, şi Mihai Pintilii, fotbalist ajuns la 34 de ani care se accidentează din ce în ce mai des.

Răzvan Oaidă este deja achiziţionat de la Botoşani şi va veni la vară la FCSB, iar fotbalistul şi-ar putea lua şi un coleg cu el. Becali îl doreşte şi pe Jonathan Rodriguez, un mijlocaş central care l-a impresionat pe patronul steliştilor pentru faptul că poate face bine ambele faze de joc. Patronul de la FCSB vrea să profite de situaţia în care se află FC Botoşani şi să obţină un preţ cât mai mic pentru fotbalistul argentinian, undeva la 400.000 de euro.

Ţinta numărul unu pentru mijlocul terenului este însă alta. Convins că are nevoie de un jucător cu mai multă calitate, Becali va forţa aducerea lui Vînă, de la Viitorul. Transferul a fost discutat şi în această iarnă, dar Hagi a transmis că va fi de acord cu vânzarea doar la finalul sezonului, pentru că încearcă s-o califice pe Viitorul în Europa League.

1,2 milioane de euro ar vrea Becali să achite pentru Vînă. Rămâne de văzut dacă Hagi va fi de acord cu această sumă sau dacă tranzacţia ar ajunge la 1,5 milioane de euro.

Se va schimba totul când o să vină ei la echipă. Becali crede că la mijloc e problema cea mai mare şi va continua să transfere non stop până va găsi un jucător la fel ca Pintilii”, spun oameni din apropierea roş-albaştrilor.


Se joacă în această săptămână în UEFA Champions League.

Marţi, de la 22:00:

  • Tottenham - Manchester City, LIVE pe Telekom Sport 1;
  • Liverpool - Porto, Live pe Telekom Sport 2;

Miercuri, de la 22:00:

  • Manchester United - Barcelona, LIVE pe Telekom Sport 1;
  • Ajax - Juventus, LIVE pe Telekom Sport 2;

 Program faze finale UEFA Champions League - LIVE cu Telekom Sport PLUS

  •     Sferturi de finală Liga Campionilor 2018-2019: 9/10 aprilie (turul) - 16/17 aprilie (returul);
  •     Semifinale Liga Campionilor 2018-2019: 30 aprilie/ 1 mai (turul) - 7/8 mai (returul);
  •     Finala UEFA Champions League - Madrid, Wanda Metropolitano - 1 iunie;

Toate meciurile se joacă de la ora 22:00 (ora României);

Afla mai multe despre: becalifcsbtransferuri,  

viewscnt
Articole similare